Zobacz pełną wersję : Regulacja zaworów
Przepraszam bardzo ale nie rozumiem dlaczego mój temat został zablokowany- nie mogę nigdzie znależć regulacji zaworów silnik D14A2 nie wiem może jestem matoł i nie potrafię znaleźć ale czy to oznacza że odrazu blokować trzeba mi temat? Proszę jeżeli ktoś ma luzy do civica 1,4 96 MA8 o kontakt i z góry dziękuję
Zostal zablokowany z prostego powodu: Nie zapoznales sie z regulaminem forum.
W Twoim poprzednim temacie dalem Ci linka, w ktorym masz opisane jak regulowac zawory w D14A2 oraz jakie powinny byc luzy. Nawet podalem Ci na ktorej stronie tego szukac.
Wrzucam ci teraz fotke z podpowiedzia w postaci czerwonej elipsy. Lepiej sobie zapisz, to zdjecie, to ten temat tez zaraz zablokuje a pozniej moze skasuje.
http://images20.fotosik.pl/230/f86e35fdfa657d0b.png
Nie jestes matolem. Jestes leniem.
Pozdrawiam :)
No dzięki bardzo - link poprzedni nie działał- ale teraz jest ok. a tak swoja drogą to nie wiem czy jesteś bardziej ok ( dajesz link a później nawet dokładnie zaznaczasz gdzie to jest} czy też jesteś złośliwy bardziej bo chcesz blokowac a nawet kasować - nie ważne - ważne że mam odpowiedź pozdrawiam
oj kolego chyba przesadziłeś trochę w ocenie Gruszki
1. nie używasz opcji szukaj bo o regolacji zaworów bylo i to nie raz !! !! !!
2. Tomek podał Ci linka w którym było wszystko wystarczyło się wczytać ale jak widać to było za mało
3. podał ci konkretną stronę z zaznaczeniem a ty masz jeszcze jakieś ale !! !! !! !! !!
jako że jestes nowy to skończy się to tylko zamknięciem tematu