PDA

Zobacz pełną wersję : jak zdematowac wloty powietrza zeby je pomalowac??:)na

rafal.wolek
14-04-07, 16:34
Chcialbym troszke srodek mojej hani pomalowac na niebiesko,jak demontowac te wszystkie wloty powietrza??Ma ktos jakis pomysl na wystroj srodka??

mkdadi
14-04-07, 22:37
Lepiej sobie odpusc ;) To nie jest fajne :aloha:

prz3mo
14-04-07, 22:40
Przejrzyj ten dział:

http://www.civicklub.pl/fi/viewforum.php?f=19

Masz tam m.in. malowanie wnetrza..

adasiek_
14-04-07, 22:43

zgadzam sie w 100000000% jak szukalem samochodu po allegrach i innych serwisach to sporo tego typu badziewi widzialem... zgroza.... ani to wyglada ani nic.... odpusc sobie ;]

prz3mo
14-04-07, 22:48
Panowie, powstrzymajcie sie od takich komentarzy... Autor nie pytał o opinie.

seb1500
19-04-07, 22:32
a to już chyba kwestia gustu i co ważniejsze - Wykonania. Jak się widzi wloty pryśnięte sprayem na srebrno to oczywiście - zgroza. Ale staranne malownie odpowiednimi środkami zmienia zupełnie autko. Wiem co mówię bo sam robię, i nawet jakiś czas temu obiecałem fotostory (oczywiście jak skończę to obowiązkowo zamieszczę).
a jak pomalować? malowanie kratek wg mnie nie wygląda fajnie - to raczej w latach 90-tych robiło się w asconach i kadetach. Obszyj boczki drzwi, pryśnij kratki głośników i klamki, cały tunel środkowy, spód deski rozdzielczej (jest wyraźne rozdzielenie (1cm nad schowkiem biegnie linia po całości)) i po dłuższej pracy osiągniesz fajny efekt. Sam mam w 80% zrobione i jestem happy. Nie licz tylko że po 1 popołudniu pryskania będzie git. żmudna i ciężka praca = efekt. Powodzenia...

rafal.wolek
21-04-07, 14:10
seb1500, a moglbys przeslac zdjecia na rafal.wolek@interia.pl

seb1500
23-04-07, 00:06
no problemo. W długi weekend kończe pracę nad malowaniem i oklejaniem skórą deski rozdzielczej. Mam już całe tylne boczki, przednie i środkowy tunel. Więc po skończeniu prac (tj. jakiś 2-3 maja) zrobię całe foto i wyślę.