Zobacz pełną wersję : Rurki klimatyzacji VIg 3D 1.4 / gdzie, skąd i jakie?
Witam
Mam problem bo nie mogę odpalić klimy w aucie.. Potrzebuję dwóch rurek czy jak to tam się nazywa, które idą od osuszacza, takie cieniutkie powyginane.. Czy ktoś z Was wie gdzie można to dostać? Najlepiej nowe, żeby działało jak należy. Na szrotach ciężko to dostać, raczej sprzedają klime w komplecie, pozdrawiam.
ASO?
zamienników pewnie nikt nie robi
rurka łącząca osuszacz z chłodnicą pasuje od angola, więc śmiało dostaniesz na szrocie, czy u ludzi chłopaków handlujących częściami co cifów, bo reszta nie pasuje i wyprzedają. Ja płaciłem bodajrze 20zł.. A tą dłuższą..łączoną na przednim pasie niestety ASO, bądź zapodaj w dziale kupię. Czasem się trafiają
Wypadałoby dodać, że musi to być angol 6gen EJ/EK bo rurka z MA/MB jest inna z racji miejsca podłączenia do chłodnicy w innym miejscu.
Wypadałoby dodać, że musi to być angol 6gen EJ/EK bo rurka z MA/MB jest inna z racji miejsca podłączenia do chłodnicy w innym miejscu.
Co racja to racja :) Myślałem, że to logiczne...
dorobić
Co dorobić ? Rurke z aluminium ?
Gdyby była miedziana to nie byłoby najmniejszego problemu..
Chyba będę musiał jechać do aso, tylko ciekawe ile sobie za to krzykną :)
Dokładnie tak, aluminiowe przewody można dorobić. Tak samo z resztą jak i te elastyczne.
dorobić wszystko można pytanie za ile