Zobacz pełną wersję : Jakie radio do 500 pln ?
Witam. Mam prosbe o rade, jakie radio najlepiej wybrac do kwoty 500 pln? Ja bylbym najbardziej chetny do zakupu radia alpine ale czy praktycznie najnizszy model z serii alpine bo tyle mniej wiecej kosztuja najnizsze modele alpiny bedzie lepszy niz sredniej jakosci radio sony? badz innych firm? prosze o rady
proponuje pioniera, często były instalowane głośniki pioniera...:) sam mam takie i taki podstawowy zestaw naprawdę fajnie gra :) polecam
będzie lepszy i na pewno zagra nie dodając tyle od siebie co produkty np. sony
flp_krakow
11-04-07, 11:47
Nie zastanawiaj sie i bierz Alpine.
Kupiłem niedawno http://audiophile.pl/p/411_alpine_cde-9870r i jestem cholernie zadowolony.
:aloha:
Poniewaz pracuje w miejscu gdzie moge sobie pozyczac sprzet do auta "na testy" na mojej instalacji sprawdzilem juz 5 radiodbiornikow i do ceny 500 wygrwa alpina ..odpada Sony kazdy z serii GT i pionierek mimo ze lepszy to i tak odstaje od alpinki..tak wiec alpine ktora polecil kolega takze polecam...sony trzeba pochwalic za dobry tuner radiowy reszta do bani..pzdr
Proponuje sprawdzic jeszcze Nakamichi CD300, kosztuje 700zl, na allegro