Zobacz pełną wersję : co wy na to? oszukać ERG
wejdzcie: http://www.honda.lub.pl/htech/
i tam na temat: ERG oszukać ?
Mi się wydaje to logiczne, musze poszukać gdzie to urządzonko mam u siebie w d15b7.
sorki literówka mi się wkradła :oops:
ale nie o to chodzi czy ktoś już z tym kombinował?
nie ale mozna spróbowac, brzmi sensownie
powinna pojawic sie reakcja w dolnym zakresie obrotów, moze na samej gorze tez, ale glowy uciac nie dam
hehe,ciekawe ,jutro moze sprawdze,puszke juz mam,zdam relacje
a w civicu jest EGR?? nigdy mi w oko nie wpadl.....
Jak jest to zara go nie bedzie :D
dzisiej oblukałem i chyba go nie mam
chyba bnie skims mylisz badyl????????? to nieja zadawałem pytanie
A gdzie tego szukać [you:9d626a9ec7]? Bo na tych zdjęciach to nie za specjalnie widać...
A gdzie tego szukać [you:f81985f246]? Bo na tych zdjęciach to nie za specjalnie widać...
no jak nie widac ???
stojac przodem po podniesieniu maski, lewy górny róg dekla zaworów i za nim gdzies powinno to byc tak jak na fotce. Obok widac zawór vteca z D16Z6 :D
A gdzie tego szukać [you:c728cef26a]? Bo na tych zdjęciach to nie za specjalnie widać...
no jak nie widac ???
stojac przodem po podniesieniu maski, lewy górny róg dekla zaworów i za nim gdzies powinno to byc tak jak na fotce. Obok widac zawór vteca z D16Z6 :D
dzienx LIO, od razu sie przejaśniło :570:
NIEWIEM O CO WAM CHODZI?!
kubaty człowieku o co CI chodzi? Wszedzie są podpisy interaktywne [ you ] tak zwane. Twoja ksywa to taka sciema wszedzie - czaisz?
wiecie co! wy to jestescie....toyoty juz rok nie mam a interaktywne nicki na www.forum.corollaclub.org byly modne juz dawno temu 8) ale znowu mam niezly brecht z tego :razz:
Qrwa dajcie już spokój z tymi gadkami o podpisach, w każdym temacie to samo. Geje! :x :wink:
Lio widze że znalezłeś gdzie jest, czy próbowałeś coś z tym robić? ja na razie nie miałem czasu. Ale masz racje to na pewno coś da ale w dolnym zakresie obrotów.
co wy za syf robicie tymi podpisami. ten temat nie ma sensu przez te glupoty!!!!!
Badyl o co ci chodzi?? bo nie kumam Czy ktoś ma taki sam nick jak ja?? Chyba nie
Pozdro
ok,juz dobrze :)
a teraz czy w D14A4 jest ten zawór bo ja nie moge znalesc
moze to tylko w vtec'ach ?
czesc ta membrama jest chyba tylko w modelach vtec-e czyli w tych silnikach w ktorych vtec odpowiada za przelanczanie pracy 12 zaworowej w 16. w D16Z6 na bank tego nie ma :)
pozdr.
odświeże temat bo dzisiaj sie dowiedziałem że da sie to zatkać, chciałem poszukac informacji o tym jak to zrobic na forum honda.lub.pl ( w pierszym poscie w tym temacie jest link do tego ale nie działa) moze mi ktos powiedziec co i jak tam trzeba przerobic?
bede wdzieczny :)
W moim Civku tego nie znalazłem, ale za to w Accordzie brata tak. I właśnie komputer wywala mu ten błąd na kontrolce. Ale jak z tym walczyć i co tam przerabiać nie mam pojęcia.
http://www.honda.lub.pl/htech/
i tam na temat: ERG oszukać ?
ale nie otwiera sie, jesli jest ktos z tamtego forum to prosze o kontakt
http://www.car-stuff.com/hondaegrvalve.htm