PDA

Zobacz pełną wersję : Gałka zmiany biegów Sparco Traliccio

rafal_z_2011
13-08-11, 14:30
Zamierzam zamontować taką do swojej Hondy Civic 2004 sport . Będzie się ładnie komponować?

http://img59.imageshack.us/img59/6848/sparcoufcvitestopuzu381.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/59/sparcoufcvitestopuzu381.jpg/)

Infi
13-08-11, 18:07
pytanie typu:
mam zamiar kupic 3 kaktusy i 2 sloneczniki czy beda mi pasowac do scian w pokoju....

przeciez to tylko twoj gust ma ci podpowiedziec czy ci sie podoba i kompnuje, pozatym galka na zdjeciu i na zywo to zupelnie 2 rozne sprawy, na przykladzie galek mugena, na zdjeciu wygladaja strasznie wielkie i dlugie a normalnie wiele osob mowi ze sa za male.

Dochodzi kwestia tego czy masz jakies inne "ulepszenia" wnetrza bo jakbys mial futrzana rozowa kierownica i super misiowe pokrowce na fotelach to taka galka moze srednio pasowac:)

ShORtiS
13-08-11, 18:29
Ot właśnie cenne uwagi. Gałka sama w sobie ciekawa - no i w Twoim wozidle będzie na pewno mocno wyeksponowana - o ile Twoje wnętrze jest utrzymane w serii.

Ponadto dochodzi do tego jeszcze praktyczność samej gałki - jak leży w dłoni. Mówię o tym ponieważ mam gałkę mugen'a - dla mnie jest naprawdę wygodna - jednak moja Mama pożyczając ostatnio moje auto na drobny wypad powiedziała, że ciężko jej się przerzuca biegi tym "patykiem"...:cool::cool:

rafal_z_2011
13-08-11, 19:00
Chyba każdy wie jak wygląda Honda Civic 2004 sport, nie? To po co będę opisywał samochód.
Zapytałem o poradę , ponieważ świeco co kupiłem Hondę i nie chcę robić z niego szajsu, wiejskiego tuningu czy jak to się zwie.. A wiem, że na forum jest parę osób co zna się na rzeczy ;)
Chcę jedynie parę detali dokupić typu: gałka , końcówka tłumika..
A co do wielkości to widziałem na żywo i muszę przyznać , że leży świetnie ;) To oczywiście moja opinia.

airman
17-08-11, 17:19
Mi się nie widzi totalnie :) Jeśli kupisz to daj fotki:)

****mały****
17-08-11, 17:58
mi tez sie srednio widzi szczerze mowiac , a pewnie kosztuje nie malo , wiec bym sie podwojnie zastanowil czy kase na galke zmiany biegow nie lepiej przeznaczyc na cos praktyczniejszego i lepszego , no chyba ze kolega ma nadmiar gotowki i mu to wszystko jedno :P

rafal_z_2011
18-08-11, 11:34
Jak uda mi się kupić to oczywiście, że wstawię :)

Znaczy się moja już jest lekko zdarta , więc jestem zmuszony kupić jakąś..
Lubię tego typu pierdoły, dlatego nie żal mi pieniądzy ;p

A jaka jest średnica w ogóle drążka w Civicu 2004 sport?