Zobacz pełn± wersję : Obicie kierownicy skór±.
Witam
Może kto¶ polecić tapicera do obicia kierownicy skór± gdzie¶ w Katowicach? Pozdro
Nie szukaj po Katowicach tylko wal do http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?79089-raggaman
Dobra robota-dobra cena-i swój człowiek;)
popieram , skorzystalem , razem z wysylka wyszlo mi taniej niz tu na miejscu , a jeszcze chlopak naprawde ekspresowo ogarnal sprawe
Ale np MOMO EK9 nie obszywaj± :(
A na przyszło¶ć od takich pytań s± działy regionalne.
DamianHonda
10-08-11, 15:19
Momo ek9 moge zorganizować obszycie u siebie, ale to nie będzie tanie, bo kupe roboty zeby to wygladalo jak ori, a mało komu sie chce. Jest nawet lepiej bo ori jest klejona a ta jest zszywana dlatego nie ma obaw, że sie porozkleja i powyłazi skóra jak w tej pierwszej. Tak wyglada u mnie jak ktos chce to wysyla do mnie ( Lubelskie ) i ja to organizuje i odsyłam. Robota profi takze polecam.
http://img835.imageshack.us/img835/6242/rodek1.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/835/rodek1.jpg/)
Nie tanie tzn ile?
Może być na PW.
Dzięki tylko na razie nie mogę sobie pozwolić na rozbrat z autem na tydzień lub więcej a tyle by to pewnie minimalnie trwały z wysyłkami.
Za 4pak tyskiego oddam ci kiere z 5gen+wysyłka, chyba podejdzie do twojej Ej.Jak co to pw.
nie podejdzie , u mnie trwało to 4 dni , ale ja mialem druga kiere ...
nie podejdzie
:( chciałem dobrze.
Szkoda.. ;] Jak±¶ zastępcz± muszę zorganizować.
Momo ek9 moge zorganizować obszycie u siebie, ale to nie będzie tanie, bo kupe roboty zeby to wygladalo jak ori, a mało komu sie chce. Jest nawet lepiej bo ori jest klejona a ta jest zszywana dlatego nie ma obaw, że sie porozkleja i powyłazi skóra jak w tej pierwszej. Tak wyglada u mnie jak ktos chce to wysyla do mnie ( Lubelskie ) i ja to organizuje i odsyłam. Robota profi takze polecam.
I zawieĽiesz to do BM Customs które dobrze znamy (Lubartów) jak dobrze pamiętam. :)
zawsze można dostać jak¶ kiere w tragicznym stanie aby tylko była przecież:rolleyes:
I zawieĽiesz to do BM Customs które dobrze znamy (Lubartów) jak dobrze pamiętam. :)
bmc customs to ow wspominany raggaman. jakas niescislosc sie wkradla, bo jedni twierdza ze nie obszywaja momo ek9 a ty nagle piszesz ze tam niby robi. moze ktos to wyjasnic? pewnie znowu mieszasz kolego :<
Niech sobie chłop zwyczajnie zadzwoni lub pw i wszystkiego się dowie :p
Wiem tylko że (bmc-raggaman) często jest zagranic±.
Ja pisałem PW do neigo i dostałem info, że nie obszywa tej kierownicy bo za dużo roboty i się nie opłaca.
To ja rozwieję w±tpliwo¶ci.
Nie obszywamy takich kierownic za względu na stosunek ceny do nakładu pracy.
Wiem tylko że (bmc-raggaman) często jest zagranic±.
Już nie :)
Szkoda.. ;] Jak±¶ zastępcz± muszę zorganizować.
Ja też za jaki¶ 4 pak albo 3 pak Desperadosa wy¶lę Ci zastępcz± od 5D. Pasować pasuje,tylko poduszki nie wpasujesz ;)
zawsze można dostać jak¶ kiere w tragicznym stanie aby tylko była przecież:rolleyes:
Do obszycia to raczej nie :P
Do obszycia to raczej nie :P
Na okres obszycia;)na podmianke
Popytaj u siebie kto¶ napewno ci pożyczy na okres obszycia lub na jakim¶ szrocie się dogadaj.
P.S. Raggaman jako że jestem jednym z twoich klientów(bardzo zadowolony) co by¶ polecasz do impregnacji tej swojej skóry
(sorki że tu pytam)
Na okres obszyciana podmianke
A to to tak :)
P.S. Raggaman jako że jestem jednym z twoich klientów(bardzo zadowolony) co by¶ polecasz do impregnacji tej swojej skóry
(sorki że tu pytam)
Ja korzystam z Meguiarsa.. po przetarciu elementu daje dobry półmat i skóra staje się mięciutka i pachn±ca "salonem" :)
Tu masz fajny wybór http://showcarshine.pl/22-skora
Może trochę nie pod temat ale nie chce zakładać nowego.
Przy kupnie samochodu miałem już pęknięty plastikowy pier¶cień do mocowania mieszka skrzyni biegów. Zamówilem komplet mieszkow od bm customs ( super wykonanie - Polecam ) i chce je zamontować, wie kto¶ gdzie dostać taki pier¶cień?
Próbowałem montować inaczej ale nie wygl±da tak jak powinno:)
hce je zamontować, wie kto¶ gdzie dostać taki pier¶cień?
U chłopaków sprzedaj±cych angole ;)