Zobacz pełną wersję : naklejki na bok auta
witam. szukam vinyli na autko. szukam jakiegos samuraja? sam nie wiem czego szukam :) myślałem najpierw nad aerogralem ale narazie będą naklejki. czy ktoś wie kto się tym zajmuje?? albo na jakich polskich stronkach to znajde??
Pozdrawiam
http://www.wmtuning.s-n.pl/polska.html
tutaj coś masz
Na allegro masz tez tego pełno.
wszystko wporzo spoko kolo, ale PO CO :bicie: ??
No offence :hinczyk:
a no po to, ze na JDM lubię patrzeć ale nie zachwyca mnie zbyt szczególnie.
Neographics
12-04-07, 14:07
Różni ludzie, różne potrzeby, rózne zestawy PanVitan ...
Moim zdaniem te oferowane na wmtuning są bardzo mizerne. Przypuszczam ze nie decydujesz sie na aerograf bo kosztuje kilkadziesiat razy wiecej. Jesli nalepy to tylko kilkukolorowe i nie w kształcie ognia czy pseudo tatuaża bo to jest oklepane i kazdy wlasciciel kalibry czy innego tego typu wozu wie o co w tym chodzi. Polecalbym raczej skomponowanie wlasnego kształtu z własnego projektu. Cos w rodzaju postaci z gry, postaci z kreskówki, o większej ilości kolorów niz jeden, firmy to wykonujace - robią nalepy wielokolorowe. Jesli natomiast zalezy Ci na jednym kolorze i prostocie to wchodzi w gre jedynie winyl obrysowy ... czyli nie ksztalt płomieni a ich obrys na grubośc np 3-4 cm a w srodku puste... swietnie sie prezentuja takie nalepy, ale nie obrazujące ogień a własnie jakąś postać fikcyjną lub nie.
Cheers :hinczyk:
no wlasnie napewno nie będą to plomienie czy tribale :) ma byc wlasnie albo naklejka sama z kontur, bialych, albo wielokolorowa. narazie szukam jakis kreskowek i szukam :)