Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Honda Civiv V 92r otwieranie szyby

DjTim
01-08-11, 16:54
Tak jak w temacie napotkał mnie problem z szybą od strony kierowcy.
Otwieranie szyby od pasażera działa, od strony kierowcy działa również blokada otwierania bo gdy ją włączę to nie można otworzyć szyby od strony pasażera. Od strony kierowcy oba guziki otwierania szyby nie działają dla szyby kierowcy i pasażera bo są dwa przyciski wczoraj się chwilę bawiąc otwarło mi raz szybę z przycisku od kierowcy szybę pasażera i zamknęło lecz potem już nie. Co to może być ?

Boniek87
01-08-11, 18:01
coś zapewne Ci nie łączy gdzieś

DjTim
01-08-11, 18:38
Ale gdzie wyciągłem te przełączniki z drzwi wyczyściłem ale niepotrafie ich wyjąć z tej obudowy by te blaszki w środku wyczyścić.

carlosv
01-08-11, 19:49
spróbuj delikatnie naciskać przelłącznik i czy załapie szyba jak tak to musisz sprawdzić łączenia kabli. mialem tak z tym od pasażera i czyszczenie pomogło.

DjTim
01-08-11, 20:35
A jak to rozkręciłeś ? te guziki się wysówa ? czy wyjmuje mocno bo nie wiem jak dojść pod tą gumową osłonę na stylki.

DjTim
03-08-11, 14:13
Dzisiejsze pomiary na kostce przyniosły pomiary na wszystkich przewodach 0v, masa jest, bezpieczniki są okej, słyszałem cos o jakims przekaźniku przy skrzynce z bezpiecznikami, tylko gdzie dokładnie cos takiego jest i czy jest to od szyb ?