Zobacz pełną wersję : Dokladki zderzaka z type do 5D
Witam,
Panowiem mam pytanie czy dokładki (dolne nielakierowane elementy) zderzaka z wersji TYPE pasuja do stanardowego 5D ???
Ktoś może montował już takie dokładki i listwy boczne ?
pozd
Pasują tylko wtedy jak taką dokładkę założysz,to się nie bedzie zgrywać z plastikiem nad kołami,bo taka dokładka jest szersza na bokach.
Po prostu trzeba wymienić komplet dookoła auta.
I o taka odpowiedz mi chodzilo, dzieki.
Zaczynam szukac kompletu listew ;)
Ktoś kiedyś pisała że po wymianie listew na te type-s lub r w 5d robi się jakaś szpara przy tylnych drzwiach. Czy to prawda?
Tak,przy otwarciu drzwi ją widać. Samemu sobie to jakos wypełniasz-malujesz i masz.
Ale z zewnątrz po zamontowaniu dokładek types szpary są takie jak w oryginale przy tylnych drzwiach?
Jest tak(mówię najprościej) TypeS= wersja 3D to czyli,że tam nic nie widać nawet gdy sobie ta szpara jest. Cały myk polega na tym,że jak w 5D założysz progi od TypeS/R i otworzysz tylne drzwi i spojrzysz na próg,to będzie szpara dość widoczna,na ogół nie widać tego.
sorka ze odswiezam temat....
ktos ma jakis pomysl aby pozbyc sie tej szpary ?
Myślę że ten jeden temat wystarczy i tam proszę prowadzić dyskusje na temat ospojlerowania i ogólnie bodykitu
http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?45100-Ospojlerowanie-od-type-s-do-5d