Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kostka i kabelki do tylnych głośników.

Aigen
05-04-07, 23:13
Heja, wczoraj zaszczepiłem radyjko do Honoraty :afro: . Ale na razie włożyłem jedynie parke głośników na przód.Ogólnie kostke hondy do radia z tym całym stadem kabelków mam w miare obcykany .No ale nie do konca , bo w kostce tej są niby kabelki do tylnych głośników ale jakoś nie moge namierzyć gdzie sie one konczą. Może ktoś z was Hondziarzy wie gdzie sie te konce poukrywały ,bo nie chce mi sie ciągnąć nowych kabli :angel2: co wiąże sie z troche większym nakładem pracy , a lepiej zainwestować go :piwo2: Za rady z góry dzięki.

ppm702
06-04-07, 00:52
zainwestuj tę kasę w bro, którą masz wydać na tylne głośniki :)

Aigen
06-04-07, 09:11
hhehehe ppm72 ,tak sie składa, że tylne głośniki mam już kupione.Tylko nie che mi sie ciągnąć nowych kabli od samego radio do głośników na sam tył jak widze ze w kostce są już takie kabelki tylo nie wiem gdzie sie kończą:( PS.No kto wie ppm72,nie mam jeszcze wzmaka ,wiec może te pieniądze przebrowaruje:):):):):):):):):

PS2.No ale chyba bede musiał sie pobawić bo raczej nikt nie zna odpowiedzi.Pozdrwawiam. :piwo:

BARTAS998
06-04-07, 09:25
No moje to kabelki są przy tylnej kanapie, tam w boczku, gdzie masz niby takie duze zaśplepki.Jak z tyłu siedzisz na kanapie to możesz tam ręke oprzeć.Mam nadzieje, że kumasz gdzie to?Poszukaj na forum jakiś civ miał tam wbudowane po 2 głośniki na stronę.
ALE to podobno nie zdaje egzaminu, bo głośniki grają Ci za plecami.Ja mam tylko 2 z przodu + tweetery, sub w bagażniku i starcza.Nie potrzeba żadnych głośników do tyłu.

Aigen
06-04-07, 09:53
Heja Bartass ,Tzn tylne głośniki chce mieć na tylnej półce:)Chodzi mi o to,żeby skrócić sobie troche robote ,bo jak namierze te koncówki kabelków, które w kostce opisane są jako kabelki do tylnych głośników, to nie bede musiał zapinać nowych kabli i je gdzieś upychać pod "wykładziną ".No rozumiem ,że skoro mówisz ,że te kabelki są tam gdzie opisałeś to bede musiał i tak troche kabli pociągnąć ale zawsze to bedzie mniej roboty:):) Także Bartass wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

BARTAS998
06-04-07, 11:25
Spoko akurat tak się składa że też mam EG4 i rozkręcałem boczki, widziałem wolne wtyczki.Jak zdejmiesz ten boczek to szukaj ich bardziej na dole w strone drzwi, a jak nie będziesz mogł znależź to wywal całą kanapę, i cały boczek ;-) troche roboty będzie.

ELMO666
01-12-07, 13:25
Odgrzebie kotleta.... od 5 dni jestem szczesliwym posiadaczem Coupetki V gen. EJ2 i mam podobny problem jak Aigen, . !!NARAZIE!! jestem zielony w elektryce i nie wiem gdzie mozna znalezc ta kostke zeby podpiac glosniki w pulce ( to tylko przechodne rozwiazanie ... po porstu chce zeby cos tam z tylu gralo :P ) . Tak wiec bylbym wdzieczny jak by ktos podrzucil jakies photo z lokalizacja tego dobrodziejstwa ;D :piwo2:

stanik84
02-12-07, 13:29
Witam. W mojej QP :D kabelki juz byly w tylnej polce. Gdy otworzysz bagaznik i lokniesz pod polke powinny wystawac kostki po obu stronach. Pozdro