PDA

Zobacz pełną wersję : Clarion DXZ 378 RMP

tomekk
04-04-07, 21:30
eloł,

Interesuje mnie radyjko zarzucone w tytule - to dość nowy model chyba i osobiście nie spotkałem się jeszcze z żadnymi opiniami. Jako że żaden ze mnie znawca, chciałem prosić lepiej zorientowanych o krótki komentarz. Czy ten sprzęt wart jest 650PLN, czy może raczej w tej cenie lepiej wziąć coś innego (oczywiście wiem, że wielu poleci mi Alpine'a CDE/CDA :) )?

Dodam, że nie planuję profesjonalnej rozbudowy systemu audio - póki co chcę się zadowolić dobrym radiem z porządnymi głośnikami z przodu (i ewentualnie zostawieniem dwóch elips, które niestety siedzą już w tylnej półce). Może kiedyś pojawi się jakiś wzmak, ale póki co szukam radia, które poradzi sobie bez niego.

Link z danymi techn. http://www.allegro.pl/item180640262_clarion_dxz_378_rmp_nowosc_kurier_gr atis_.html

z góry dzięki za wsparcie

ppm702
05-04-07, 09:44
clarion nie jest zły, ale ja osobiście nie miałem z nim wiele wspólneo oprócz starych moedeli, które poraziły i zraziły mnie swoją ergonomią

rodzyneck
05-04-07, 13:59
ppm702, nowe też "rządzą" pod tym względem, próbowałem się "bawić" niższymi modelami w MM... masakra!

Przykładowo, niby jest przycisk "title", do wyświetlenia tytułu mp3, ale... wciskałem go i zero reakcji :] No cóż...

Furious
05-04-07, 15:57
Przykładowo, niby jest przycisk "title", do wyświetlenia tytułu mp3, ale... wciskałem go i zero reakcji
przycisnij dluzej

tomekk
06-04-07, 22:26
Ziomki, to zarzućcie jakimś typem w tym przedziale cenowym, który sprawdziłby się lepiej (lub co najmniej nie gorzej :) ). Tylko proszę bez rad w stylu: "dorzuć 3 stówki i bierz..." ;)