Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wydech

Marecki
25-07-11, 01:37
Panie i panowie. Z góry przepraszam za założenie tago tematu, ale nigdy jeszcze nie zakładałem, a zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Jestem w IRL i szukam tłumika, a ceny są powalające. Jednak znalazłem taką ofertę na jednej ze stron, i zastanawiam się, czy podejdzie bez żadnej rzeźby:http://www.adverts.ie/car-parts-accessories/sports-exhaust/742429.
Gość, który to sprzedaje twierdzi, że tak. Nie chciałbym się przejechać niepotrzebnie kilkaset kilometrów żeby się rozczarować. Proszę o szybkie odpowiedzi, a potem można zamknąć. Dziękuję za uwagę.
Aha. Silnik to d14a8.;)

Raffy
25-07-11, 01:54
614 postow i jeszcze nigdy tematu niezakladal heh ciekawe:P tu niechodzi co masz pod maska tylko jaka bude!! na ebay masz pelno tlumikow np. cos takiego jak to http://www.ebay.co.uk/itm/96-00-HONDA-CIVIC-EK-3D-CAT-BACK-CATBACK-EXHAUST-/400161742388?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5d2b7f9e34#ht_965wt_905 cena do zarobkow jakie masz w IRL jest naprawde niska :P wiec nie wiem dlaczego mowisz ze ceny tlumikow sa powalajace LoL... i z tego co widze to ten gosc moze Ci go wyslac:D:rolleyes::rolleyes:

Marecki
25-07-11, 02:03
i z tego co widze to ten gosc moze Ci go wyslac:D:rolleyes::rolleyes:

A gdzie to widzisz? oświeć mnie jak możesz. Poza tym podesłałeś mi link z tłumikiem do budy 3D, a ja mam 5d. Ten twój kosztuje 139 fuli a mój 50 euraczy. Na tym polega różnica. Druga rzecz: pytam dlatego, że ostatnio byłem w warsztacie i mechanik zaoferował mi wydech Bosala wraz z montażem z 250(!) euro. Jest to dla mnie cena zupełnie nie do przyjęcia biorąc pod uwagę wartość auta na rynku irlandzkim. Aha. i tak jak napisałem na początku. Napiszcie mi proszę, czy podejdzie to bez rzeźby, bo ja nie mam zielonego pojęcia:o

Raffy
25-07-11, 16:51
no wlasnie dlatego napisalem ze niechodzi o silnik tylko bude, a dopiero pozniej zobaczylem ze masz 5 dzwiowke :P ale te Twoje za 50 euro to niewiadomo ile pochodzi i po za tym to tez jakas licytacja jest... i na ebay co drugi sprzedawca bez problemu moze Ci taki tlumik do polski wyslac i z tego jak patrzalem to koszty wysylki wachaja sie kolo 20 funtow moze troszke wiecej zalezne od sprzedawcy :P wiesz ja za civica dalem 400 funtow i jak narazie to felgi sa od auta drozsze o jakies 100 funtow :P modzenia auta zawsze przerasta wartosc auta... jezeli kupujesz dedykowany tlumik do TWojego civica to niema mowy o zadnej rzezbie!!! i niestety ale zestawy dobrych tlumikow nie sa wcale tanie:P i niestety ale do Twojego auta musisz szukac tlumiku tylko od wersji 5 dzwiowych bo one mialy troszke inne mocowania niz te wszystkie inne civici 3d/2d lub 4d :D