Zobacz pełną wersję : tlumik dedykowany z allegro.
ludziska ludziska.
czy cos takego jest cokolwiek warte i to prawda co ten koles pisze na aukcji?
http://moto.allegro.pl/item180411563_tlumiki_dedykowane_atest_gwarancja_2 _lata.html
bardziej polecacie zamowienie takiego dedykowanego NIEFIRMOWEGO
czy np uniwersalnego ultera badz km albo jakies rownie uniwersalnego jakich na allegro pelno wm sport bass itp
wybrałbym uniwersalnego ultera
mimo ze "dedykowany" niektore od tego kolo nie pasowaly do danych modeli aut
nie zabieraj sie za żadne dziwactwa z allegro, wywalaj katalozator, wywalaj koncowy ,dawaj cokolwiek o większej srednicy puszki i smiga jak złoto ( a pozatym taki koncowy jak na zdjęciu na aukcji wygląda okrutnie)
buehehe... tekst z drzwiami od malucha jest dobry..... na pewno dzieki temu łapie klientele:P Takie oferty po prostu miażdżą:P
też o mały włlos kupiłbym ten tłumik ale wreszcie po namysłach kupiłem za 120 końcowy i za 130 środkowy, najnormalniejszy w świecie MARIX-a i jestem naprawde zadowolony, ten tłumik nie ma uchwytów, gościu chciał odemnie dodatkowe 100 za uchwyty!!?? a z tego co czytałem jego koment to wcale taka bajka nie jest. Naprawde kup sobie na allegro tłumik POLMOSTRÓW albo MARIX i dospawaj końcówke jak chcesz głośniej a jak nie to zostaw bo dźwięk jest zadowalający :)
"...Dlatego też najpoważniejsi poducenci strumienic w Polsce (inż Mamoń oraz Lech Roch Pawlak)..."
:d