Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : tlumik dedykowany z allegro.

tomi1986
02-04-07, 22:26
ludziska ludziska.
czy cos takego jest cokolwiek warte i to prawda co ten koles pisze na aukcji?

http://moto.allegro.pl/item180411563_tlumiki_dedykowane_atest_gwarancja_2 _lata.html

bardziej polecacie zamowienie takiego dedykowanego NIEFIRMOWEGO
czy np uniwersalnego ultera badz km albo jakies rownie uniwersalnego jakich na allegro pelno wm sport bass itp

Lcfr
03-04-07, 22:13
wybrałbym uniwersalnego ultera

Frydzio
03-04-07, 23:16
mimo ze "dedykowany" niektore od tego kolo nie pasowaly do danych modeli aut

agent_lol
03-04-07, 23:29
nie zabieraj sie za żadne dziwactwa z allegro, wywalaj katalozator, wywalaj koncowy ,dawaj cokolwiek o większej srednicy puszki i smiga jak złoto ( a pozatym taki koncowy jak na zdjęciu na aukcji wygląda okrutnie)

zuras555
03-04-07, 23:44
buehehe... tekst z drzwiami od malucha jest dobry..... na pewno dzieki temu łapie klientele:P Takie oferty po prostu miażdżą:P

xms
05-04-07, 08:06
też o mały włlos kupiłbym ten tłumik ale wreszcie po namysłach kupiłem za 120 końcowy i za 130 środkowy, najnormalniejszy w świecie MARIX-a i jestem naprawde zadowolony, ten tłumik nie ma uchwytów, gościu chciał odemnie dodatkowe 100 za uchwyty!!?? a z tego co czytałem jego koment to wcale taka bajka nie jest. Naprawde kup sobie na allegro tłumik POLMOSTRÓW albo MARIX i dospawaj końcówke jak chcesz głośniej a jak nie to zostaw bo dźwięk jest zadowalający :)

sodaone
05-04-07, 09:31
"...Dlatego też najpoważniejsi poducenci strumienic w Polsce (inż Mamoń oraz Lech Roch Pawlak)..."

:d