Zobacz pełną wersję : Jaki gwint do civicca EM2????
Witam jestem nowy wiec proszę o pomoc jakiej firmy gwint może mi ktoś zaproponować, i najlepiej gdzie go kupić???czytałem chwile na temat gwintów i o co chodzi w em2 ze tył siada czy coś takiego???:confused:
najlepiej to gwintowany :D siada chyba w sensie ze sie psuje :P zreguly jak zakladasz gwint to powinnienes tez wymienic wszystkie tuleje w wahaczach na sportowe bo orginalne zbyt dlugo Ci niepociagna:P ale z tego co wiem to malo kto tak robi hehe :D kazdy kupuje na co go stac :D najbardziej chyba polecany i zakladany gwint do hond pochodzi z firmy tein :D ogolnie duzo japonskich aut korzysta z tej firmy :D w polsce chyba duzo ludzi bierze zawieche firmy koni bo chyba jest w rozsadnej cenie , :P BC racing i buddy cluby tez sa dobre zawiechy ale nie co kosztuja :D wybor masz naprawde potezny na stan dzisiejszy :D
No cos tam czytałeś ale nie do końca wiesz o co chodzi hehe :D Kupując same sprężyny nastaw się na to że tył siądzie niżej niż przód, niestety tak już jest w em2 ale jest już sposób na to. Pisałeś że chcesz kupić gwint, masz do wyboru TEIN, KW, EIBACH. Te 3 firmy są sprawdzone z tym że na TEINie nie posadzisz tak bardzo auta na glebie jak na KW i EIBACH u :D Ja smigam na KW i śmiało mogę ci polecić.
Dzięki wielkie za rade wiekszość ludzi jak Raffy napisał radziło mi koni ale sprawdze wszystko jak to cenowo się różni wiem że koni ok 4000-5000 a te nastepne firmy co Cobra napisał musze dopiero przestudiowac :)dzieki wielkie:P
KOWAL ziom
23-07-11, 00:51
No cos tam czytałeś ale nie do końca wiesz o co chodzi hehe :D Kupując same sprężyny nastaw się na to że tył siądzie niżej niż przód, niestety tak już jest w em2 ale jest już sposób na to. Pisałeś że chcesz kupić gwint, masz do wyboru TEIN, KW, EIBACH. Te 3 firmy są sprawdzone z tym że na TEINie nie posadzisz tak bardzo auta na glebie jak na KW i EIBACH u :D Ja smigam na KW i śmiało mogę ci polecić.
będzie małe OT, na serii tył siedzi mi dużo niżej niż przód, też rozkminiam co w przyszłości... podobno EM2 i ES7 dwa bratanki:)
szczerze to ja nawet niewiem skad ludzie biora zawieche koni do hond... to jest dosc stara firma i dzisiaj z ciekawosci na ebay przegladalem czy sa jakies gwinty firmy KONI i nieznalazlo nic :P i wogole niewiem skad Ty wzioles takie ceny z kosmosu na te zawiechy :D za jakies 3 tys masz juz ciekawego gwinta z firmy tein :D obczai sobie tez firme Ksport jest dosc chwalona firma:D i stosowana dosc czesto w sporcie :D
będzie małe OT, na serii tył siedzi mi dużo niżej niż przód, też rozkminiam co w przyszłości... podobno EM2 i ES7 dwa bratanki:)
W przyszłości zamów gwint i sobie ustawisz tak jak będziesz chciał:D Jeżeli zdecydujesz sie na zakup samych sprężyn to zagadaj do eRMD to może ci ogarnie piescienie pod sprężynę którymi podniesiesz tył. Zobacz sobie jego temat tam jest wszystko opisane.