Zobacz pełną wersję : Pasy szelkowe, a fotel od type-r
Siemanko chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś jeździł z pasami szelkowymi 4 pkt. przy takich fotelach :
http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/25/49/83/1725498339
Bo planuje zakup takich stołków, ale zależy mi aby wrzucić do nich właśnie takie pasy, a nie wiem czy będzie to wykonalne:)
Pozdrawiam
Wg mnie w fotelach bez 'normalnych' przelotek to słaby pomysł... Ten fotel jest w miarę szeroki i będą Ci "uciekały" na boki w stronę ramion zamiast trzymać bliżej mostka...Pewnie się zaczną zsuwać, ale najlepiej niech się wypowie ktoś kto ma takie stołki.. ja ganiam na 3'' w kubełku.
pzdr
teorytycznie masz przelotke, ale nie wiem jak to bedzie, ja latalem w fotelach od pralki iv gen i tez bylo dobrze w szelkach.
latalem w fotelach od pralki iv gen i tez bylo dobrze w szelkach
Z tego co wiem do foteli tego typu (tak samo wygladaja tez np fotele porsche) nie powinno sie stosowac szelek bo nie moga one byc poprowadzone w odpowiedni sposob i w razie wypadku mozna sie "wysliznac" z pasow.
Co do tej pojedynczej przelotki to nie wiem czy z kolei pasy nie beda za blisko szyi.
Co do tej pojedynczej przelotki to nie wiem czy z kolei pasy nie beda za blisko szyi.
dokładnie tak samo mi się wydaje.. Nikt nie lata w EP3 z szelkami..:confused:
herness bar pomoze:D btw why takie kubly na Mtuning moza zlapac 2szt za 8stow ala recaro.
Czy waszym zdaniem, wart jest takich pieniędzy takie fotele tyle co ludzie cenią na allegro? Wygodnie, nisko? Chcę to montować do EJ9 więc muszę mieć składany fotel, ale nie wiem czy warto w nie kase pakować.
Czy waszym zdaniem, wart jest takich pieniędzy takie fotele tyle co ludzie cenią na allegro? Wygodnie, nisko? Chcę to montować do EJ9 więc muszę mieć składany fotel, ale nie wiem czy warto w nie kase pakować.
Jest cholernie wysoko po włożeniu tych foteli do EJ9. Wyżej niż seria, dla mnie nie fajnie.
na allegro masz przeciez mnostwo ladnych kublow, nie kupuj tego bo to jest brzydkie , nawet urzytkownicy ep3 wymieniaja fotele na cos w stylu od integry czyli te recaro z tego co dobrze pamietam :D tu masz niestety repliki ale napewno ladniejsze od tych oem z ep3 :P http://allegro.pl/fotele-r-look-replika-recaro-honda-civic-i1726217079.html
Te fotele to porażka w EJ/EK... daj sobie spokuj