Zobacz pełną wersję : Problem z układem chlodzenia
Witam mam problem z układem chlodzenia w mojej hondzie civic, auto bylo po wypadku i jest zalozona chlodnica od jakiegos BMW nie ma wlewu bezposredniego do niej tylko przez zbiorniczek. Problem polega na tym ze zalewam zbiorniczek do kreski max odpalam przejade kawalek i caly plyn mi wycieka tak jakby ze zbiorniczka i tempreatura mi skacze. Mam wrazenie ze stracila na mocy, boje sie zeby nie przegrzac silnika bo to beda za duze koszty jak dla mnie. Czy moze mi ktos pomóc??
jest zalozona chlodnica od jakiegos BMW nie ma wlewu
Brawo :aloha:
Witam mam problem z układem chlodzenia w mojej hondzie civic, auto bylo po wypadku i jest zalozona chlodnica od jakiegos BMW nie ma wlewu bezposredniego do niej tylko przez zbiorniczek. Problem polega na tym ze zalewam zbiorniczek do kreski max odpalam przejade kawalek i caly plyn mi wycieka tak jakby ze zbiorniczka i tempreatura mi skacze. Mam wrazenie ze stracila na mocy, boje sie zeby nie przegrzac silnika bo to beda za duze koszty jak dla mnie. Czy moze mi ktos pomóc??
zrób porzadny uklad (chlodnica itd-wszystko od Twojego modelu auta)
zalej plyn
opowietrz
i wtedy obserwuj czy cos sie dzieje
chlodnica z BMW to marny tuning :/
Dzieki ale to nie ja robilem ten układ chlodzenia ja ją taka juz kupiłem...
Mam zamiar zrobic to tak jak powinno byc ale chłodnica od innego auta to chyba nie jest problem. A tak wogole to gdzie sie odpowietrza??
[ Dodano: Pią 06 Kwi, 2007 ]
juz zrobione:)