Zobacz pełną wersję : Przesuniecie chłodnicy
Mam pytanko chce puscic stozek w zderzak w swoim coupe d15b7 wiec chce go przeciagnac dolem ale przeszkadza mi chlodnica czy jak przesune chlodnice o jakies 10cm i przeniose zbiorniczek wyrownawczy to czy bedzie mialo to wplyw na silnik? dodam ze mam 4-2-1 nieoslaniety wiec za blisko tez chyba nie moge tej chlodnicy dac bo mi stopi wiatrak.
mozesz przeciagnac rure dolotowa dolem usuwajac rezonator powietrza
tu masz link do tego - tyleze tutaj zostala wykorzystana rura spiro. ale przy CAI czyli tym stozku w zdezaku wlasnie w taki sposob musisz wyciagnac rezonator powietrza, zostanie tam otwor, przez ktory poprowadzisz dolot :cool: i nie potrzebujesz przesuwac chlodnicy :rolleyes: http://www.civic5gen.pl/viewtopic.php?p=51483&sid=38ff053777819efddb2d6e9f9d541336
ja wiem ze tak mozna ale chce inaczej i do tego jest mi potrzebne przesuniecie chlodnicy tylko czy tak moge sobie po prostu przesunac i nic sie nie bedzie dziac
Pomysł z przesuwaniem chłodnicy dla głupiego stożka jest co najmniej dziwny. Umiejscowienie chłodnicy i zbiorniczka zostało dobrze przez kogoś obmyślone, nie zmieniaj nic bo popsujesz.
nie dla glupiego :) pod maska jest goraco od 4-2-1 po prostu chce go umiejscowic inaczej niz puszczac w miejsce rezonatora po prostu nie chce miec tak nisko stozka i zasysac liscie czy wode:)stozek chce wyzej po prostu zeby bezposrednio na niego szlo powietrze zimne