Zobacz pełną wersję : Kayaba model Ultra SR + Koni 1100
Siemka mam pytanko czy to dobre połączenie Kayaba model Ultra SR przód koni z zestawu 1110
Chcesz łączyć amory z amorami? :D
A to w zestawie koni 1110 nie ma sprężyn?
Są, ale nie jest to napisane ani po polsku, ani jasno :cool:
w tym zestawi nie mam . Mam same tylne amorki koni z tego zestawu i nie wiem co dobrać na przód .
szczerze to te koni 1110 nie sa twardsze od serii i szybko sie wylewaja ( wiem bo mam ) wrzucisz ultra sr od V gena i bedzie ok podobno podchodza bez problemu roznia sie chyba tylko tym ze maja mocowanie na przewod hamulcowy za to tylnie ultra sr'u nie podchodza bo maja inne widelki
Wlasnie co do amorow koni 1110 to tez jestem zawiedziony i to bardzo, przod wylal po okolo 10000 km i zostal wyminiony na gwarancji a teraz wali mi cos z tylu jak przejezdzam przez nierownosci tak jakby kola swobodnie opadaly i slychac to walenie...I teraz nie wiem jak sie okaze ze to amorki to jakie najlepiej zalozyc do tych sprezyn z zestawu? Nie wydaje mi sie abym chcial ponownie kupowac te same amorki od koniego...Czy ustra sr sa do ej9?? Jezeli tak to moze wiecie w jakich cenach...?
Pozdr
ultra sr nie wystepuja do 6 generacji, ale przod podchodzi p&p. jest pare osob ktore na tym jezdza i sobie chwala. ja do nich dolacze za pare dni jak dojda i zaloze z eibachem, wtedy powiem jak to wygalda.