Zobacz pełną wersję : Jaka sprężarka klimy w ej9 d14z2??
Witam!!
Jak w temacie jaka to sprężarka, jaki numer, ponieważ u mnie jest wytarty numer i nie moge zidentyfikować tego a mam zrypane sprzęgło.
Prawdopodobnie sanden trsa09. Popatrz na allegro czy wygląda tak samo...
Witam!!
Czy może sprzęgło z tej aukcji podejdzie to tego sandena trs090
http://moto.allegro.pl/sprzeglo-klimatyzacji-octavia-golf-toledo-wa-wa-i1659369260.html ?????
wizualnie wygląda tak samo na tarczy sprzęgła zauważyłem u siebie jeden szerszy ząbek.
Czy znajdzie się ktoś życzliwy i sprawdzi w swoim aucie (EJ9) jaka to jest sprężarka. Potrzebuję kupić sprzęgło a nie znam modelu.
Ja mam w swojej sprężarkę firmy Keihin HS-090L
Niewiem jakie są numery na mojej bo są zatarte.
Wydarłem ostatnio sprzęgło. Łożysko zatarte w pył. Tarcza sprzęgła zjechana jedną stroną.
Pytałem w sklepie o sprzęgło do sandena TRS-090 - koszt 400zł
Oriętuje się ktoś może czy od innych sprężarek podejdzie tarcza sprzęgła. Tam jest bodajżę 16 ząbków + jeden szeroki. Tarcza ma wymiar 105mm. Koło pasowe jest na pasek 4PK.
Help!!
Mam teraz na aucie sandena trs090 i kupiłem właśnie keihin hs-090L(z poliftowego EJ9), bo sanden zdiagnozowany jako agonalny stan. już wiem że są ze sobą zamienne na 100%. Budowa i zasada działania identyczna. Jak etykietę masz srebrną to Keihin, jak zielona to sanden.
Właśnie etykietka srebrna to tak jak piszesz pewnie Keihen. Czyli w takim razie części od sandena TRS090 podejdą. !!??