Zobacz pełną wersję : D14A8 woda z filtra przeciwpylkowego
D14A8 woda z filtra przeciwpylkowego, podczs deszczu i włączonym nawiewie kapie na nogi pasażera , co robić? rok 98 5d
na poczatek kulturalnie przywitac sie w temacie Witam !!!! a potem przejrzec regulamin. na poczatek ostrzezenie!!!! zapoznaj sie z zasadami tu panujacymi zanim o cos zapytasz !!!!
no wiec jak juz Cie pouczyli i nic nie poradzili moze ja cos powiem... :P
Jezeli jest totalne oberwanie chmury to u mnie tez robi sie kapu kap z filra p/pylkowego :P Mialem tak dwa razy w zyciu moim i mojej Hani. Mysle ze jestto spowodowane tym iz woda nie zdarzy wyleciec z jakis kanalow konstrukcyjnych doprowadzajacych powietrze do kabiny. Jakis feler konstrukcyjny. Masz to bardzo czesto?!? Moze cos sie zabrudzilo i woda wolniej odplywa...
jinjet jesli chodzi o moj profil to sorki :oops: a jesli o cos innego to nie wiem o co
jesli ktos wie gdzie jest odpływ wody z kanałów wentylacyjnych to bardzo prosze, a faktem jest ,ze kapie przy ulewnych deszczach
yjaro, oglądałeś ten topic?: http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=74
porzadek musi byc. milego uzytkowania forum. co do tematu to u mnie przy ulewnych deszczach badz zima tez zbiera sie lekko woda na wycieraczce pasazera- to w miare normalne.
Normalne bo tez mam 5d, rzadko bo rzadko ale czasami sie zdarza
a ja sie nie spotkałem z czyms takim w moiej hani podejrzewam iz mogąbyc przypchane kanały odprowadzające wode z podszybia
bo masz 3D :) Mysle ze ten typ 5D ze Swindon tak po prostu ma :(
próbowałem znalezc te kanały odprowadzajace wode z podszybia ale zdaje sie sie ze to jest wyzsza szkoła
zrzucasz nadkola i masz takie gumowe lejki z jednej i drugiej strony.
Byc moze jest inna prostsza metoda.