Zobacz pełną wersję : soczewki ringi xenon
co myslicie
o tym :)
http://aukcjewp.wp.pl/biksenony-soczewki-h1-h4-h7-ringi-angel-eyes-i1696573041.html
Wyglądało by fajnie, i może by nawet nieźle świeciło, ale pewnie podczas zatrzymania przez policję, mógłbyś stracić dowód rejestracyjny, jeśli świało byłoby zbyt niebiskie, czy zaciekawiło stróża prawa... ;)
ja juz od roku jezdze na xenonie bez soczewek i sie nie czepiaja :) 6000 k
ja juz od roku jezdze na xenonie bez soczewek i sie nie czepiaja :) 6000 k
to poczekaj aż trafi się czepliwy, po za tym xenony bez soczewek potrafia dużo bardziej oślepić kierowcę jadącego z naprzeciwka niż zwykłe żarówki źle ustawione. Sam osobiście ślę "pozdrowienia" w stronę właścicieli takich lamp
wracajac do tematu co o tym myslicie
ogólnie to projektory z ringiem mi się bardzo podobają, tylko szkoda że do angielek nie produkują angel eyes jak do 5gen'ow
http://www.civic5.com/forum/viewtopic.php?f=58&t=6512 tutaj link go forum, gdzie w MB6 są zamontowane, i wg. mnie do czarnej mb6 zajedwabiście pasują.
Co do tych z Twojego linku, to się niestety nie wypowiem, bo producenta nie znam.
no ładnie odbłysnik w czarnym kolorze moze tez tak zrobie mam granatowa :)
Son - Goku
03-07-11, 21:14
z niebieskim ringem to z wioszką wieje.
Zaopatrz już z białym.
Jest kozackie, zastanawiam sie nad wsadzeniem soczewek do siebie. Biały ksenon. Na oryginalne lampy z homologacja niepowinno byc problemu co?:>
juz zamowilem biale ringi i zarniki 8000 k bo i tak mam jeszcze u siebie 6000 to zoabcze jaka jest roznica :)
beznadzieja i kiepsko bedzie wygladac :)
beznadzieja i kiepsko bedzie wygladac :)
do tego jeszcze dodam bardzo słabe parametry rzucania wiązki światła przed maskę
do tego jeszcze dodam bardzo słabe parametry rzucania wiązki światła przed maskę
zgadzam sie z toba Dawid :)
ale w taki sposob przynajmniej nie niszczysz ref :) wiec zmiany sa odwracalne a ty austin czym maloales wklady matem czarnym
ale w taki sposob przynajmniej nie niszczysz ref :) wiec zmiany sa odwracalne a ty austin czym maloales wklady matem czarnym
Powiem tak mozna kupic ale długo sie nie pocieszycie :) Ja malowałem najpierw zmiększaczem do plastyków,potem czarnym matem do plastyków :)
soczewki doszly sa ładnie wykonane z stali nierdzewnej :) jak zaloze to zrobie zdjecie dobrze swieca
soczewki doszly sa ładnie wykonane z stali nierdzewnej :) jak zaloze to zrobie zdjecie dobrze swieca
Ze stali nierdzewnej?? nie ma takiego tylko z aluminium albo zwykła stal nałozona warstwą chromu ;)
Stal nierdzewna.... szczerze wątpię (drastycznie zwiększyło by to cenę), prędzej plastik pokryty warstwą chromopodobną.
............ TapaTalknięte z mobilnego dywajsa przez TapaTalk .........
Ze stali nierdzewnej?? nie ma takiego tylko z aluminium albo zwykła stal nałozona warstwą chromu ;)
Nie ma takiego czegoś jak stal nierdzewna?:confused: wolne żarty:p
Nie ma takiego czegoś jak stal nierdzewna?:confused: wolne żarty:p
stal nierdzewna czyli stal szlachetna zwana kwasówką ale w soczewkach zadna firma tego nie robiła :)
Stal nierdzewna.... szczerze wątpię (drastycznie zwiększyło by to cenę), prędzej plastik pokryty warstwą chromopodobną.
............ TapaTalknięte z mobilnego dywajsa przez TapaTalk .........
mozliwe ze i plastyk :)
napewno to jest plastik pokryty jakas tam warstwa chromu ktora firma by sie bawila w jakas stal za te pieniadze
zrob fotki jak podczas zakladania tez ciekawy jestem
no jest panowie nierdzewka zaden plastik wszystko wykonane bardzo starannie i dziala i na opakowaniu pisze ze wyprodukowano w holandi sa wszystkie kable wiazki wygladaja na profesjonalnie zrobione a nie made in china
dzis biore sie za montarz
no jest panowie nierdzewka zaden plastik wszystko wykonane bardzo starannie i dziala i na opakowaniu pisze ze wyprodukowano w holandi sa wszystkie kable wiazki wygladaja na profesjonalnie zrobione a nie made in china
dzis biore sie za montarz
znowu sie opierac ze nierdzewka :p użyj młota to się przekonamy :D :o zły wybór ze wziołes zarniki 8000K juz gorcza widocznosc od 6000K a jak popada deszczyk wieczorem juz nie wiele widac na ulicy :) i to nie jest produkt HOLENDERSKI tylko chiński ;)
jakas stal jest ciezkie wyglada na niedrzewke jak cos dam zdjecia na meila
jakas stal jest ciezkie wyglada na niedrzewke jak cos dam zdjecia na meila
pochwal sie jak wyglada autko z tymi oczkami :)
cos nie moge tu zdjec wgrac :(
dawaj foty czekamy:) tez myślałem o tym komplecie, słuchaj a jak niebiescy sie czepną to można do tych soczwek zwykłe żarówki włożyć?
wejdz na strone imageshack tam buforujesz i tu wklejasz linki
dawaj foty czekamy:) tez myślałem o tym komplecie, słuchaj a jak niebiescy sie czepną to można do tych soczwek zwykłe żarówki włożyć?
i tak sie doczepią do soczewek i powiedzą ze niezgodnie z prawami i zwykłej zarowki nie wsadzic bo tam jest inny typ zarnika :)
janusz.maki
11-07-11, 14:18
mi się panowie doczepili ,bo brak spryskiwaczy. Ale teraz jest spoko ( K6000 )
Ja się zastanawiam czy w razie dzwona(czego nikomu nie życzę) jak będą takie żarówy bez homologacji ubezpieczyciel nie odmówi wypłaty ubezpieczenia. Coś kiedyś takie było ktoś na forum o tym pisał.
Ja się zastanawiam czy w razie dzwona(czego nikomu nie życzę) jak będą takie żarówy bez homologacji ubezpieczyciel nie odmówi wypłaty ubezpieczenia. Coś kiedyś takie było ktoś na forum o tym pisał.
Zgadza sie kolego kazda przerobiona lub rzezbiona bez homologacji,nawet jak masz orginalne reflektory ale zamiast zarowki a były HiDy to kazdy ubezpieczyciel nei ma prawa wypłacic oszkodowania bo wtedy uznawane jest za auto niesprawne do jazdy :)
muszę w końcu jak znajdę chwilkę czasu zdjęcia porobić i powstawiać :)
futrzak313
22-07-11, 12:16
Foty foty gdzie są foty??:)
muszę w końcu jak znajdę chwilkę czasu zdjęcia porobić i powstawiać :)
wklejaj foteczki i nie kombinuj :p