Zobacz pełną wersję : Zegary z EP do Ek?
Witam ostatnio pojeździłem trochę brata EP i stwierdziłem że chce mieć takie zegary u siebie w 6genie.
Montował już ktoś takie zegary w starszym genie? Jestem ciekaw jak tam jest rozwiązany temat przebiegu oraz spalania i temperatury zewnętrznej
Jak myślicie podejdzie to w ogóle ? i czy wszystko będzie działać jak trzeba :confused:
kiedyś widziałem zegary z s2000 w 5 gen wiec mozliwe jest wszystko....kwestia umiejetnosci jak to ogarnąć
kiedyś widziałem zegary z s2000 w 5 gen wiec mozliwe jest wszystko....kwestia umiejetnosci jak to ogarnąć
tak samo z ITR montuja do civicow
Jestem ciekaw jak jest z tematem spalania
A co ma spalanie do zegarów?
Starstruck
03-07-11, 12:40
Jemu chyba chodzi o pracę wskazówek czy będą prawidłowo wskazywały, np. poziom paliwa :)
Przymierzałem się kiedyś do tematu: http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?93155-Zegary-od-VII-gen-do-VI-gen lecz odpuściłem bo podobno jest rzeźba z temperaturą i chyba paliwem
A co ma spalanie do zegarów?
Jemu chyba chodzi o pracę wskazówek czy będą prawidłowo wskazywały, np. poziom paliwa
Panowie w 7genie jest srednie spalanie i o to mi chodzi jak zrobic zeby w 6g tez to wyliczalo :/
Panowie w 7genie jest srednie spalanie i o to mi chodzi jak zrobic zeby w 6g tez to wyliczalo :/
nie zrobisz tego
to jest bariera technologiczna któej nie pokonasz...
A po co średnie spalanie, mi np. chodzi tylko i wyłącznie o fajne budziki:D