Zobacz pełną wersję : zamiana kolektora ssacego w b18c4
Czy ktos z was moze sie orietuje jakie sa efekty z zalozenia kolektora ssacego PGM F1 z b16a2 do b18c4 ,odrazu pisze ze jest zrobiony tak ze pasuje idealnie do mojego silnika.
musialbys tez od razu wystroic bo w tym seryjnym masz iab i wywalajac go komp bedzie wywalal bledy.
iab i wywalajac go komp bedzie wywalal bledy
da się to obejść zapewne :)
Piotrek spytaj sie tego czloweka gg 309766 ( Michał ) miał kolektor Skunk2 do b18c4 za okolo 400 zł spytaj moze fo jeszcze ma
skunk 2 to kopia kolektora z itr tylko tyle ze przystosowany wlasnie do b18c4 ja mam kolektor i wlasnie zastanawiam sie nad ewentualnymi powiklaniami np zwiazanymi z kompem, i pewnie nie da sie wystroic na seryjnym kompie????
pewnie się da wystroić na seryjnym kompie, ale procesor do obd2 jak gdzieś w necie wyczytałem jest baaaaaardzo drogi, taniej wymienić kompa
moze ktos ma silniczek krokowy od kolektora z b16a2, niestety moj jest inny a bez niego nie moge zalozyc kolektora.
pewnie się da wystroić na seryjnym kompie, ale procesor do obd2 jak gdzieś w necie wyczytałem jest baaaaaardzo drogi, taniej wymienić kompa
racja , procek jest zintegrowany z pamiecia , z tego co wiem to sa zamienniki i chyba OKI je robi , z tego co pamietam to cena byla cos kolo 500 lub 600$ , ale moge sie mylic. Po drugie kolektor ssacy od b16a2 nie bedzie pasowal.
Po drugie kolektor ssacy od b16a2 nie bedzie pasowalodrazu pisze ze jest zrobiony tak ze pasuje idealnie do mojego silnika.