kiciarz
25-03-07, 21:14
witam wszystkich. od wczoraj zauwazylem bardzo dziwna prace skrzyni biegow w moim F22B5. gdy postoi trzeba sie nawachlowac galka zeby jakis bieg wskoczyl, a druga sprawa sprzeglo sie dziwnie zapadlo :( bierze tylko przy samej podlodze (i to sie stalo tak z nienacka). gdy silnik troszku popracuje troszeczke lepiej wchodza ale i tak nie ma rewelacji :( nei mam pojecia co moze byc i jakie sie z tym koszta wiaza ?? bardzo bym prosil o wszelkie pomocne komentarze i gdzie np, moge nabyc jakies dobre czesci (niedrogo :D)
I sprawa oleju, zauwazylem tez wczoraj ze strasznei spadl mi poziom oleju w silniku, nie mam zadnego wycieku, zadnych plamek ani zazyganego silnika, wiec pozostaje tylko sprawa ze zaczela palic mi olej :( tez nei wiem jak ugryzc ten temat, co trezba wymienic, ile co kosztuje i na co zwracac uwage ??
pozdrawiam i czekam na podpowiedzi
I sprawa oleju, zauwazylem tez wczoraj ze strasznei spadl mi poziom oleju w silniku, nie mam zadnego wycieku, zadnych plamek ani zazyganego silnika, wiec pozostaje tylko sprawa ze zaczela palic mi olej :( tez nei wiem jak ugryzc ten temat, co trezba wymienic, ile co kosztuje i na co zwracac uwage ??
pozdrawiam i czekam na podpowiedzi