Zobacz pełną wersję : Ułamany spoiler
Kupiłem od Maciekxxxx spoiler nad szybę ze światłem stopu do mojego EG4. Oczywiście jak się okazało ma złamany jeden narożnik!!! :evil: :evil: :evil:
Jak myslicie, da się coś z tym zrobić :?: Pomoże sztukowanie tego narożnika ze spoilera bez stopu?? Czy jakieś inne rozwiązanie?
Tak to wygląda:
http://img106.echo.cx/img106/3331/clipboard5bo.jpg
szpachla, kit, bedzie git!!!
poszukaj u was kogoś kto klei zderzaki i na pewno Ci cos dorobi i bedzie git
Zywica, mata z wlokna szklanego, szpachel z wloknem szklanym i odrobina cirepliwosci i umiejetnosci. Oto recepta na naprawe :)
no tak, ale czemu sprzedal polamany, niech zwraca czesc kasy :-)
Dzięki panowie, będę kombinował...
no tak, ale czemu sprzedal polamany, niech zwraca czesc kasy
Już mu posłałem PW. Qrfa, już nikomu nie mozna ufać! :evil:
Specjalnie się pytałem przed kupnem czy nie jest nadłamany itp.
Pewne jest, że już u maciekxxxx nic nie kupię, nie polecam też innym! :evil:
Hmm, ja bym to ujął tak, że nie można ufać Poczcie Polskiej... Jakbyś kupował osobiście, to pewnie nic by nie było (nie wiem, nie znam historii Waszej korespondencji).
Zwrot kaski albo won.
IMHO profesjonalizm nastolatka z allegro.
Jak w ogole mozna wyslac komus cos takiego :shock:
Za 120zl z przesylka mialem lotke pelna metalowa do 5gena pod kolor i stan igielka
A tu cos takiego.
że nie można ufać Poczcie Polskiej
Nie obwiniałbym nikogo jeśli bym tego nie wykluczył, ale niestety odłamanego kawałka nie było w przesyłce, więc sytuacja jest dla mnie jasna.
Nie ma co już dyskutować, raz u niego kupiłem i wystarczy, jakoś to dosztukuję :evil:
Innym pozostawiam ocenę i wiarygodnośc sprzedającego. Moim zdaniem lepiej powiedzieć o tym na forum. Może w ten sposób się zmniejszy ilość osób nabranych w ten sposób przez maciekxxxx :evil:
no fakt takie spojlerki chodza od 80-150, szkoda ze nie kupiles sobie dluzszej metalowej, byly takowe, moze dales za nia 20zl to mozna bylo sie spodziewaz ze vedzie nie halo....
A nawet z reszta jakby byla w paczce ta ulamana czesc, to i tak bylaby to wina sprzedajacego, bo to on jest odpowiedzialny za to jak zapakuje towar, a kazdy wie jak poczta polska dba o przesylki.
heh a juz chcialem cos u niego kupowac ale widze ze nie warto, zreszta na tym forum z tego co widze tylko to maciekxxxx siedzi tylko w dziale sprzedaz i tak wyglada jego czlonkostwo, ja kwidac jednak troche nie pasuej do klubu jesli robi czlonkow w wala
maciekxxxx
30-10-05, 11:45
że nie można ufać Poczcie Polskiej
Nie obwiniałbym nikogo jeśli bym tego nie wykluczył, ale niestety odłamanego kawałka nie było w przesyłce, więc sytuacja jest dla mnie jasna.
Nie ma co już dyskutować, raz u niego kupiłem i wystarczy, jakoś to dosztukuję :evil:
Innym pozostawiam ocenę i wiarygodnośc sprzedającego. Moim zdaniem lepiej powiedzieć o tym na forum. Może w ten sposób się zmniejszy ilość osób nabranych w ten sposób przez maciekxxxx :evil:
Człowieku, jakich nabranych? Zaproponowalem Ci zwot paczki na moj koszt badz zwrot czesci kasy a ty robisz ze mnei jakiegos oszuszta...
Szef pakujac paczki zawsze oglada towar, raz sie zdarzy ze paczke niedokladnie zapakuje..(moze kac...) badz przeoczy a tu tu zamieszanie robisz
Jak Ci tak nie pasowalo bardzo to trzeba bylo odeslac a nie godzic sie na upust z mojej strony
hehe odkopales temat z maja, zresztą hosi i tak już nie zagląda na forum.