Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : NIPPON MOTOR SPORT?!

kotson24
23-03-07, 20:47
Witam

Panowie mam pytanko czy firma o której mowa w tytule ma dobre zawieszania sportowe do CIVICA, kolor niebieski? Może kiedys któryś z was zetknął się z takim zawieszeniem?

lordkubus
25-03-07, 03:17
a przypadkiem one nie sa na allegro?

kotson24
25-03-07, 09:25
Nie kolego kupiłem już taką hanie od niemki, musze powiedzieć że trzyma się drogi bardzo bardzo, jestem pod wrażeniem. W dowodzie miała wbite jakie zawieszenie jakiej firmy

hosi
25-03-07, 10:21
Skoro mowisz jestes "pod wrazeniem" i ze dla Ciebie bardzo dobrze sie trzyma drogi to jak najbardzej jest dobre :)

proto
25-03-07, 13:28
Nie jestem biegły w niemieckim, ale wydaje mi się, że ja mam właśnie sprężyny
- ale firma się nazywa Nippon Autosport . Mam na nie niemiecki TUV , ale w internecie
nie mogę znaleźć żadnego info na ich temat .

Sprężyny mają kolor ciemno niebieski (prawie granatowy - ale w TUV są opisane jako niebieskie) , i muszę przyznać - że jest nieźle . Auto trzyma się drogi jak przyklejone , dla mnie bomba - tyle , że trochę twardo , jak na auto rodzinne :d

kotson24
25-03-07, 13:36
Dokładnie maja taki kolor i ja nie jestem pewien, ale innymi autami wchodzę w tak jeden zakręt 80/kmh i jest ciężko a hanią tnę go 120 na spokojnie. Żebym się tylko kiedyś nie zdziwi :d ł!!! :d

ppm702
25-03-07, 14:17
a to nie wątek na układ jezdny? Odrobinę uwagi przy doborze działu na zamieszczenie postu !! :klutnia: :bicie: ;)

przenoszę

proto
25-03-07, 21:52
A jednak chyba znalazłem, niemiecka firma :
Nippon Autosport (http://www.nippon-autosport.de/)

NAwet PDF-y z oferta mają , ceny za zawieszenia - kosmos ...

PabloLbn
25-03-07, 22:23
Też mam takie sprężyny u siebie w EJ6 i felgi nippon