Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : D15b2 problem z prędkością

berth
22-03-07, 22:10
witam, kupilem niedawno hanie i mam problem, probowałem ostatnio ile pojdzie na maxa i na dosc długim odcinku rozwinąłem prędkość 170km/h. Wydaje mi sie ze to troche mało.Z poczatku myslalem ze to wina kata ale okazało sie ze jest juz wyciety, wymieniłem świece i filtry no i nadal to samo, zacząłem kombinowac z filtrem powietrza tzn dla sprawdzenia czy bedzie jakis efekt wyłozyłem delikatnie rure dolotowa tak ze silnik dostawal troche wiecej powietrza i przejechalem sie kawalek, auto jak by lepiej wkrecalo sie na obroty, no i na odcinku gdzie zawsze osiagalem jakies 160km/h rozwinalem predkosc 180km/h.w najblizszym czasie planuje stożek i inny dolot no i moje pytanko co jeszcze proponujecie?

boomer
22-03-07, 22:57
turbo, swap, inny samochod
BYLO

berth
22-03-07, 23:09
Nie chce zakładać turbo ani robic swapa a tym bardziej zmieniać auta ale czy nie jest dziwne ze 170km/h to max?

agent_lol
22-03-07, 23:36
p[ojeździj pare dni do czerwonego pola portem sprawdź , moze jest zamulona ? il byś chciał tych km/h z silnika 1.5 ? podobno dobre egz podchdzą pod 200 ale to i tak musisz leciec pod odcinke P:)