PDA

Zobacz pełną wersję : TURBO W HONDZIE

andziaz
22-03-07, 16:03
Witam mam problem bo mam honde civic 98' 1.5 vtec i bardzo bym chciala do mojej pszczulki tak zwane soft turbo ale nie wiem co oprocz tego zestawu trzeba by bylo w silniku pozmieniac??wiem napewno ze dolot i wylot.wydech juz mam 2.5 cala przelotowy.co jeszcze prosze o pomoc :)

ANDZIAZ

LIO
22-03-07, 16:13
do pszUłki to Ól potrzebny

było o turbo juz sporo na forum. Chcesz jakies szczegóły, to najpierw napisz cos wiecej, nie kaz sie innym domyslac.
Piszesz ze nei wiesz co oprócz zestawu soft turbo trzeba ?
Napisz najpierw co do takiego zestawu zaliczasz, to napiszemy Ci co jeszcze musisz dokupic (chyba ze liczysz ze po raz kolejny ktos zacznie wymieniac wszystkie elementy instalacji turbo wraz ze schematami montazu itd)

andziaz
22-03-07, 19:17
Przepraszam ale nie czytalam odnosnie tego u was na stronie . DO SOFT TURBO zaliczam turbinke kompresor westgate kolektor dolot,intercooler,orurowanie,no i takie urzadzonko sluzace do sterowania komputerem po zalozeniu turbo.slyszalam jeszcze o odprezeniu silnika jakas uszczelka pod glowica ale jaka to ma byc to tez nie wiem. no i cos takiego jak turbo timer ale tez nie wiem co to jest.aha i przepraszam za gramatyke

hokej
22-03-07, 20:46
DO SOFT TURBO zaliczam turbinke kompresor

kompresor ??

ziom zegary jeszcze !!

dalej szukaj bo było o tym juz z 100 000 razy :)

andziaz
22-03-07, 22:27
JESTEM KOBIETA A NIE FACETEM SLONKO. :)

hokej
22-03-07, 22:43
JESTEM KOBIETA A NIE FACETEM SLONKO. :)

ups :d ziomalko :d

MartinS
23-03-07, 07:38
sluzace do sterowania komputerem
znaczy sie zewnętrzny komputer, przydatna rzeczą jest tez turbo timer...