Zobacz pełną wersję : dodatkowe głośniki tył sedan Vgen (eg9)
Witam
ma ktos jakis patent na dodatkowe głosniki z tyłu w sedanie? Mialem w połce ale jakos mnie nie zachwycily. Teraz w polce juz nie mam, same przednie mnie nie satysfakcjonuja a w drzwi tylne gosnik nie wejdzie:/ co zrobic zeby mialo to rece i nogi i jakies **********cie:D (slucham przeróżnej muzyki:)
remi jest odpowiedni temat http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?13739-Jakie-radio-g%B3o%B6niki-wzmacniacz-wybra%E6 :p
walnij suba i to konkretnego bo w naszych sedanach słabo słychać z bagażnika-ja właśnie ostatnio swojego spaliłem:(
nie chodzi mi tyle o typ sprzetu co miejsce montazu bardziej...ale przygladnalem sie bardziej calemu tylowi i nie ma opcji innej jak tylna polka, moze ktos ma jeszcze jakis pomysl?
Grochu_666
27-06-11, 22:32
ja mam w polce glosniki z maskownicami OEM i jest przyzwoicie :) tylko z tego co wiem ciezko dostac taka polke - sam szukalem z 4 miechy :/
ja mam w polce glosniki z maskownicami OEM i jest przyzwoicie :) tylko z tego co wiem ciezko dostac taka polke - sam szukalem z 4 miechy :/
ee tam ciężko ;)dział giełda http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?113396-civic-5-gen-czesci-sedan
ja mam w polce glosniki
w poprzednim tez mialem w polce fabrycznie, w aktualnym nie mam (a dziwne bo ogolnie jest lepiej wyposażony). A mecze temat bo przeczytalem nie jeden temat o car audio na forum i madre glowy wypowiadly sie negatywnie na temat glosnikow w polce. Mam 16cm w przednich drzwiach ale mi malo a nie chce poki co pomniejszac bagaznika subem...wiec chyba tylko polka zostaje...
Ale w tej półce też chyba jest miejsce na 16cm(tak na oko).
Też stałem przed takim dylematem miejsca w bagażniku, ale granie suba a 6x9 to całkiem inna bajka.
Poszukaj małego suba ale konkretnej firmy i w każdej chwili go można wyciągnąć.
jak dobrze pamietam to wchodzi tam 13cm ale to nie problem bo są dystanse, suba na razie na pewno nie kupie...
p.s-kazdy sedan ma instalacje głosnikow z tylu? nie moge znalezc:/