Zobacz pełną wersję : zapytanie o licznik do Civic '91 bez obrotomierza
Grześ Jagielski
20-03-07, 10:03
witam, mam problem z licznikiem. wymieniałem w swoim Civicu tarcze zegarów, moja mała siostrzyczka bardzo chciała mi pomóc i połamała mi igiełki na których mocowane sa wskazówki :( czy moge dokupić "bębenki z igiełkami" czy musze kupic całe liczniki ?? ?? ??
Raczej caly licznik i nie zwalaj winy na siostre :) :D
Grześ Jagielski
20-03-07, 10:05
mniej wiecej orientowałem sie w cenie całego licznika i bedzie mnie kosztował ok 80 zł. myslalem ze bedzie mozna cos dokupic
Moze warto trosze dolozyc i kupic z obrotkiem :D
Grześ Jagielski
20-03-07, 10:31
ale jesli do tej pory nie miałem obrotomierza to bede musiał odwiedzic elektryka zeby pociagnał mi kabelek do obrotomierza, chyba ze wykonawcy hondy byli na tyle zapobiegawczy ze pociagneli kabelki do wszystkiego i wystarczy tylko wymienic liczniki :d bylo by niezle ale czy tak jest ?? ;)
emg jest z twoich okolic i troche grzebie w elektryce samochodowej
Grześ Jagielski
20-03-07, 20:39
mógłbyś mi troszke rozszerzyć temat jesli chodzi o EMG??
mógłbyś mi troszke rozszerzyć temat jesli chodzi o EMG??EMG to nasz klubowicz o nicku "emg" i jest z wroclawia i trudni sie chiptuningiem, audio, alarmami itp... wiec elektryke samochodowa ma w jednym palcu i pewnie cos ci doradzi, zamontuje itp...