Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : dziwne pierdzenie dosłwnie?? pomocy!!

kotson24
18-03-07, 17:50
Witam

podczas ruszanie jezdy itd. gdzieś koło drążka zmiany biegów wydobywa się hałas, tzw obijanie się cos o coś? może kiedyś mieliście tak. TZW. PIERDZENIE

mozes
18-03-07, 18:25
Witam

podczas ruszanie jezdy itd. gdzieś koło drążka zmiany biegów wydobywa się hałas, tzw obijanie się cos o coś? może kiedyś mieliście tak. TZW. PIERDZENIE
Wjazd na kanał i sprawdź, coś z wydechem najprawdopodobniej.

globi201
20-03-07, 09:07
Witam,

Miałem to samo, pojechałem do mechanika i pospawał mi cały wydech bo nie miałem kaski na nowy.

Wiatrak
20-03-07, 15:12
Witam

przegub?

ILT6AMOK9OTM
20-03-07, 23:10
ja mialem luzne osłony 2 zaraz za katalizatorem na samym poczontq wydechu lubia sie poluzowac i brzecza jak dostana wibraci kanał i sprawdz .... wystarczy poruszacz czy czeszcza jak nie to niewiem :/ zycze wyelminowania usterki pozdro ;) all

kotson24
23-03-07, 20:54
ILT6AMOK9OTM Miałeś racje, problem usunięty!!!

kurgan
03-04-07, 20:05
podlacze sie tutaj. dzisaj po porannym przegonieniu hanki po przejechaniu jakis 20 km jadac na 2gim biegu i probujac przyspieszyc uslyszalem pierdzenie tak jakbym przylozyl usta do skory i pierdzial :) takie "tyryr ryr ryry" i przeszlo. za jakies 2 km znow. po pracy wracalem do domu i bylo normalnie. jak mialem bike to takie cos mialem jak nie bylo napiecia albo cos nie laczylo z elektryka. poza tym chcialbym dac hanke do kompleksowego wyregulowania najlepiej w Legnicy badz we Wroclawiu. do kogos kto to zrobi z sercem i porzadnie a nie na odp zeby wrocic do neigo za 2 miesiace. jutro zmienie swiece choc wydaje mi sie ze moga tez byc to kable. a nie mam nikogo w okolicy kto by uzyczyl kabli do sprawdzenia albo pomogl :( z gory dzieki za pomoc. aha i jak ktos moze i robil cos podobneog u siebie niech napisze orientacyjny koszt. czuje, ze bede musial wziac kredycik...

skolopendra
03-04-07, 20:12
kto by uzyczyl kabli do sprawdzenia
kable sprawdzisz omomierzem
nie powinny przekroczyć 25 k ;)

kurgan
03-04-07, 22:11
gdybym jeszce go mial....
jutro zaczne od swiec i znalazlem namiary na jeden warsztacik u siebie podobno drogo ale dobrze, jade pogadac i wycykac czy bardzo zdzieraja :)kable ok dziwk zmienil sie na swist okazalo sie ze t ooslona kata poprawione zrobione cisza :) polecam przegladac forum poznije dzialac jeden dzien nie zbawi a oszczednosc za to jaka :)