Zobacz pełną wersję : zmiana nakładki na ręczny
witam
zakupilem jakis czas temu nakladke na dzwignie hamulca recznego no i teraz problem bo nie wiem jak sciagnac ta fabryczna ,chcialbym to zalozyc no ale po prostu nie wiem jak :/ probowalem ,patrzylem jest jakas chyba blokadka ,ale na sile nie chcialem zeby nie polamac niczego... Honda civic coupe V gen
Ciechan, mocno ciągnij to jest tylko nasadzone musisz tak obruszac i jednoczesnie ciągnąć wiem bo wymieniałem miesiąc temu schodzi bez problemu tylko rob tak jak pisałem :)
pozdro
Dareko87 kurde probowalem tak ale powiem CI szczerze ze siedzi mocno i nie wiem ciezko z tym ale po porbuje nie chcem zlamac tego palsticzku co naklada sie na niego ta guma cala co zakrywa reczny od dolu :-)
Ciechan, musi isc u mnie tez był spory opór ale ciągni mocno w strone konsoli nie na boki i pojdzie na pewno im wiecej zejdzie tym jest lzej na poczatku okrecaj tak troche i ciagni pozniej juz pojdzie :)
kurcze moze jest jakas metoda inna :P ,bo tak na sile to biore i ani drgnie ,za cholere tego nei moge sciagnac :(
owiń tą starą nakładkę jakaś szmatą żeby się nie zniszczyła a potem solidna żabka i próbuj tą starą nakładke powoli jakby odkręcać u mnie tak zeszła.