Zobacz pełną wersję : zatrzaski/zapinki z zderzaka civic HB
Panowie czy znajdę gdzieś zapinki tylnego zderzaka te co są zaraz pod klapą(bodajże 5 szt) ewentualnie z czego takie coś zmajstrować? Na zwykłe śruby chyba nie ma co tego mocować bo raz ze niewygodnie a dwa- ruda bedzie sie tam gromadzić wściekła :/
w aso pewnie znajdziesz, ale ja bym Ci proponowal zwykle spinki (rozporowe) dostepne w kazdym sklepie motoryzacyjnym, o odpowiedniej srednicy.
Szukaj na alledrogo , ja do nadkoli kupowalem po bodajze 2 zl sztuka, wiec i do zderzaka znajdziesz bez problemu bo z tego co kojarze to sa one identyczne ( no albo bardzo zblizone )
Starstruck
11-06-11, 01:00
www.spinkisamochodowe.pl :). Nawet nie wiem czy w Leroy Merlin ostatnio nie widziałem takich.
są na allegro dokładnie do civica wpisz spinki civic i dobierz sobie odpowiednie bo różne idą w różne miejsca do zderzaka idą rozporowe takie na śrubokręt krzyżak po 2 zeta są
http://allegro.pl/spinki-samochodowe-honda-zakole-b17267-i1604907437.html
Lepiej brać bezpośrednio od producenta Firma Romix zajmuje się sprzedażą tego Wychodzi najtaniej , można je także kupić w INTER CARS-ie oraz na giełdzie samochodowej w Poznaniu. Koszt jest uzależniony od rodzaju spinki.