Zobacz pełn± wersję : Zawieszenie - seryjne?? Kolor sprezyn.
Witam . W moim civicu zawieszenie jest dosc nisko, z uwagi ze autem jezdzi w wiekszosci zona a drogi sa w stanie jakim sa chcialbym go nieco podniesc. Civic stoi nizej niz inne , na poczatku myslalem ze to wina zuzytych sprezyn/amorow ale ostatnio przy wymianie lozyska zauwazylem ze spod warstwy rdzy na sprezyzach gdzieniegdzie da sie zauwazyc niebieska farbe. Moje sprezynki byly kiedys niebieskie :D I tu pytanie , czy to mozliwe ze mialem seryjne niebieskie? Czy to jakies sportowe w kolorze niebieskim . Pomalowanie seryjnych odpada bo widac tam jakies literki na niebieskiej farbie ale nie da sie ich odczytac... :rolleyes:
Szczesliwy posiadacz ek3:cool: .
Na temat koloru sprężyn i ogólnie samych sprężyn było już kilka razy pisane poszukaj dobrze a znajdziesz. Z tego co się orientuje niebieskie to s± Koni. Poprawcie mnie jak się mylę.
Szukalem szukajka ale nie znalazlem . Niebieskie to raczej jakis sport byl ... Tak mi sie wydaje przynajmniej
niebieskie to H&R, jesli auto z niemiec bylo sciagane to na bank masz takie:)
Niebieskie były z zestawu KONI 1130 i to podobno robił Vogtland.
Jak niebieskie, to moze to tez byc AP.
Jak niebieskie, to moze to tez byc AP.
oraz Nippon
Czyli napewno nie seria? Pytam bo wlasnie chce wrocic na serie :)
Jak niżej i niebieskie to nie seria.