Zobacz pełną wersję : Przewód do pompy paliwa civic 3d 95 rok
Witam! Wyczytałem z opcji szukaj iż w mojej hondzince(zakupiona 2 dni temu) przewod do pompy paliwa znajduje sie po lewej stronie w progu. Czy to prawda? i jaki jest kolor przewodu? Planuje zrobić odcięcie pompy na ukryty przycisk.
przewod do pompy paliwa znajduje sie po lewej stronie w progu. Czy to prawda?
tak
jaki jest kolor przewodu?
zółty z zielonym paskiem
A macie jakieś sposoby jak sie dostac do tych przewodów?? Dzis walczylem z tym dlugo i nie dałem rady, siodło tylne wyciagnałem, udało mi sie jedynie sciagnąć górną cześć boczkow z tyłu taką małą. A reszty nie wiem jak? MAcie jakis pomysł? pozdrawiam
mała podpowiedź:
ten sam przewód wychodzi z wtyczki od przekaźnika głównego (main relay) ale radzę ciąć gdzieś w ukrytym miejscu bo wtedy ukryty przycisk nic nie pomoże
zapożyczone z jakiegoś postu grafix'a
fotka dla innych jak by szukali tego przekaznika w cifie 5gen
http://images1.fotosik.pl/68/2abd389d8b91f45am.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2abd389d8b91f45a)
O dzieki WIelkie jak nie dotre do progu to zrobie blisko przekaxnika głownego tylko gdzieś głębiej. pozdroo
A może ktoś powiedzieć gdzie szukać tego przewodu w civie 5D z 1999r ?
Dziś dotarłem do progu ale ku mojemu zdziwieniu nie było tam przewodu zółtego z zielonym paskiem:(:( próbowałem różne wsumie 5 pociachałem i zaden nie odcinał pompy:( A wiecie moze ile mniej wiecej auto bedzie chodzić gdy pompa bedzie wylaczona? I czy może to być jakiś inny przewód albo moze nie idzie po stronie kierowcy? kurde wtopilem bo nie sparawdziłem u pasażera:(?
przewodu u Ciebie nie ma bo masz wersję z mechaniczną pompą paliwa, napisałem Ci zresztą w "TECHNICZNYM" o tym
PS widzę że dopiero teraz napisałeś że to 1.3, jakbyś tak od razu pisał to sprawa byłaby już pojaśniona w pierwszym moim poście
Dzieki za info, fakt nie napisałem. Pozdrawiam
A wiecie moze ile mniej wiecej auto bedzie chodzić gdy pompa bedzie wylaczona
2-3 sekundy
A może ktoś powiedzieć gdzie szukać tego przewodu w civie 5D z 1999r ?
Naprawdę nikt tego nie wie ?
Ale gdzie go szukać ?
w lewym progu, dokładnie tak samo jak w japońcach 5 gen. jest powyżej napisane