Zobacz pełną wersję : stabilizator tył w 4gen lub CRX II???
Czy da sie zamontowac z tyłu w CRX IIgen. lub civicu IV gen (to samo zawieszenie) jakis stabilizator? Np z rovera chyba z serii 400(nie jestem pewien ale ma ten silnik co CRX).
Wie ktoś może?
crx 1.6 mial o ile pamietam. po co Ci drugi?
mysle o stabilizatorze z tyłu.
z przodu był w serii.
jesli nie miales fabrycznie tylne to rowniez nie masz otworow i trzeba dopiero robic jakies mocowanka
ja w swoim crx mam stabilizator z tylu, jezeli ty nie masz to poszukaj gdzies od crx i problem z glowy
ja własnie mam crx i mysle o wsadzeniu takiego z rovera bo to chyba to samo jest.
w crx-ie jest seryjnie stabilizator (tak jak w civicach z silnikami 1.6 bez roznicy jaki) chyba ze masz wersje z silnikiem 1.5 to moze niebyc, a zalozyc pewnie sie da moze nawet sa otwory pod mocowania wiec potrzebowalbys stabilizator dwa mocowania i dolne wachacze z mocowaniem stabilizatora, najlepiej od crx-a albo civica ed7 lub ed4
ale ja mam crx z 1,6 i mam stabilizator z przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A pytam o mozliwosc montarzu stabilizatora z tyłu (tak jak w I-VT). Ale EE8 to zupełnie inne auto i od niego nie podejdzie.
Ludzie czytajcie dokładniej!!!
Ludziu ty tez czytaj dokladnie bo my tu caly czas mowimy o tylnym
Jeśli masz CRX-a z tarczami z tyłu to masz też stabilizator.
Wersje z bębnami nie miały stabilizatorów z tyłu.
Wszystkie zawieszenia ED/EE z tarczami z tyłu są takie same.
Można przełożyć stabilizator do wersji z bębnami.
Mam tarcze z tyłu i nie mam stabilizatora.
A bedzie pasował np z jakiegos rovera?
Nie będzie.
Dlaczego nie chcesz kupić stabilizatora od Civica/CRX-a?
Jezeli chcesz wlozyc stabilizator to trzeba cic podluznice i wzmacniac miejsca mocowania bo otwory sa ale to jest tylko cienka blacha i na stabilizator nie wystarczy... z czasem sie i tak wyrwie a reszta to tak jak pisala reszta.
Hmmm. Poszukam od CRX. Hoc od rovera łatwiej znalesc.