Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wymiary długościowe korbowodu i wykorbienia na wale

novak
11-03-07, 17:30
Temat może troche nietypowy , ale jak najbardziej techniczny , potrzebuje wymiarów długościowych korbowodu i wykorbienia na wale silnika D15B2. Szukałem tego na forum i necie , ale nie znalazłem konkretnych informacji. Jak macie jakiegoś linka ,albo ktoś rozbierał ten silnik i mierzył te rzeczy , to będę wdzięczny za info. Potrzebuje tego do urzytku własnego i na laborki na uczelnie :) . Pozdrawiam.

Lcfr
11-03-07, 18:32
no rozbieralem... ale nie mierzyłem ;)
nie ma w manualu?

novak
11-03-07, 21:24
nie ma w manualu?

Przeglądnąłem 2 manuale z netu , oryginalną książke serwisową w języku "kinder machen" i nic nie znalazłem :/ . Więc jak ktoś ma takie informacje to ja chce je :) . Odwdzięcze się :P

tehCleaner
16-03-07, 19:06
stary pytasz o takie rzeczy na które mało kto jest Ci w stanie odpowiedziec. Napisz meila do inzyniera, który projektował silnik:P

pozdro.

novak
17-03-07, 19:21
stary pytasz o takie rzeczy na które mało kto jest Ci w stanie odpowiedziec. Napisz meila do inzyniera, który projektował silnik :P

Wiem , że to niezbyt łatwe pytanie , ale liczyłem że może ktoś ma rozebrany taki silnik , albo kiedyś wymieniał na kute korby i może wie jakie mają wymiary.
A co do inżyniera , to ja się właśnie na takiego projektującego silniku wystudiowuje się , ale to jeszcze długo potrwa zanim sam coś zrobie i dlatego potrzebne mi to jest teraz na laborki :)