Zobacz pełną wersję : Chromowane nakładki na lusterka
czy wie ktoś gdzie można dostać chromowane nakładki na lusterka do civic 5 generacji?
pewnie nigdzie, takich badziewi naszczescie do Civicow nie robia...
Robią, robią tylko niełatwo dostać. D&W ma w ofercie np.
no to dobrze ze nie latwo je dostac...
ostatnio widziałem takie nakładki na allegro poszukaj dobrze są napewno
prosze nie kalecz swojej hani tymi nakldkami..:(
z D&W ? to dobra firma oni robia takie cos? :afro: :afro:
coś mi tu wioską zajeżdża :bicie:
Nieeee tylko nie cus takiego....kup lepiej folie carbon i oklej lusterka bo chromy i inne takie tam "eleganckie" badziewia nie pasuja go sportowego i zadziornego stylu i wygladu Civia :agent:
fazer 1985 pomysł niezły do zastanowienia. Problem jest tylko taki że jedno lusteko zaliczyło spotkanie z naczepą i ma dziurę więc muszę jakoś to zamaskować, stąd pomysł nakładek. Może gdzieś są z carbonu?
to kup drugie! będzie pewnie kosztowac tyle co te nakładki a przynajmniej będzie ładnie!
Ja bym kupil nowe a jesli nie to troszke szpachli do plastiku fantastiku, wygladzenie papierkiem i oklejenie mi sie bardzo podoba taki carbonex i pleeees nie piszcie ze to wiocha czy cus tam bo jak bym mial na oryginalne spoona to bym kupil a ze nie mam to kombinuje :afro: lepsze takie niz a'la M3 !! :agent:
lepsza ta folia cf look niz nakladki chromowane...
widzialem takie nakladki na audi a6 czy ... w kazdym razie kolesiowi za bardzo chyba nie spasowaly bo oryginalne wystawaly z tych nakladek... jak chcesz miec lusterka w chromie wybierz sie do lakiernika
NatiSanelEG4
19-04-07, 10:12
kup nowe... koszt 110 zł:)