Zobacz pełną wersję : Wymiana mechanizmu wycieraczek od Hondy 5 drzwi liftback 1996 r przed liftem
Czy od innej Hondy będą pasowały do Hondy 5 drzwi liftback?Jeżeli tak to od jakiego modelu?
Na pewno w 5D po lifcie pasują z V gen-a. Wymiana bezproblemowa. Wszystko plug&play. Podejrzewam, że w przedliftowym jest tak samo :)
A co się stało z mechanizmem ?
też muszę wymieniać, mój ma takie luzy że wycieraczki uderzają w plastik podszybia i uszczelkę szyby u góry po prawej stronie :)
Na pewno w 5D po lifcie pasują z V gen-a. Wymiana bezproblemowa. Wszystko plug&play. Podejrzewam, że w przedliftowym jest tak samo :)
A co się stało z mechanizmem ?
Od jakiegoś czasu słychać straszne szorowanie.Podobno łożysko w silniczku poszło.Pewne że to nie wycieraczki , bo po odgięciu ramion jest to samo.
Szukam na allegro i chciałbym się upewnić czy i innej hondy będą pasowały.
ja kupiłem od chłopaka u nas na forum. daj ogłoszenie w dziale "kupię".
już kupiłem.zobaczymy jak przyjdzie i wezmę się za wymianę,czy wszystko pójdzie bezproblemowo.
już kupiłem.zobaczymy jak przyjdzie i wezmę się za wymianę,czy wszystko pójdzie bezproblemowo.
No i jak? Wszystko pasowalo?