Zobacz pełną wersję : Czy mozna gdzieś dostać błotnik przedni do civic 5d 96'
Czy mozna gdzieś dostać błotnik przedni do civic 5d 96' poza serwisem. Chodzi mi o jakąś podróbkę w miarę niedrogą
Używki poszukaj... Najlepiej już pod kolor, to i malować nie będzie trzeba...
demonobiker
16-05-11, 21:51
szukam takich w czerwonym do przedlifta i masakra żeby coś było w tym kolorze a jeśli już jest to cena z kosmosu...
W ogóle jest wielki problem z elementami blacharskimi na przód do przedlifta i są bardzo drogie, szukałbym też używki. Powodzenia.
demonobiker
17-05-11, 09:35
myślałem o skompletowaniu przodu na początek od polifta ale przelift zdecydowanie bardziej mi się podoba ;)
Na allegro widze miedzy 200 a 250 zl chodza. To jest duzo? Plus potem malowanie 250 okolo, czyli wychodzi 500 PLN.
Na alegro nie widziałem do przedlifta podróbek, do wersji 3d 92-95 jest dużo. A czy do wersji przed liftem pasują błotniki po lifcie lub od rovera?
wulkanisko
18-05-11, 23:33
Nie pasują. Szukaj używek.
jak dobrze poszukasz, gdzieś znajdziesz z jakiegoś angola, a przód zostaw od przedlifta.
dzięki, za wszelkie info, pozostaje szukać używki w kolorze
Hondziarze handlarze niestety się cenią i stąd absurdalnie wysokie ceny przodów do 5d no ale nie masz wyjścia, kup używke w dowolnym kolorze, dorób spreja za 30zł i jazda.
Hondziarz84
04-06-11, 23:00
Tak jak ja chciałem zderzak kupić to mi po 200zł mówili;)
Nie wiem czy jeszcze aktualne ale sam szukam i znalazłem takie coś http://allegro.pl/honda-civic-5d-hb-1995-1996-blotnik-prawy-new-i1686318847.html
Witam serdecznie, mam pytanko i nie chciałem zakładać nowego tematu, a mianowicie czy spód błotnika tzn. mocowanie na dole jest takie samo w przed i polifcie? Jeśli tak to pomyślałem o kupnie błotnika polift, odcięcie spodu i dospawanie do błotnika przedlift, bo tam mi rdza przeżarła mocowanie doszczętnie.