PDA

Zobacz pełną wersję : schowek pod siedzeniem pasażera - opinie

ralfox
08-03-07, 11:00
Chciałbym poznać opinię czy jest sens kupić oryginalny schowek pod siedzenie ? Jeśli ktoś ma to niech się pochwali opinią czy ów bajer jest funkcjonalny, ile można do niego zmieścić, czy się nie otwiera przy mocnym hamowaniu i ogólnie czy warty zachodu ? Miło by było zobaczyć jakieś zdjęcie. Ciekawi mnie również kwestia czy można zamontować ten schowek pod siedzeniem kierowcy? było by wygodniej sięgać :-)

jjurgiel
08-03-07, 11:11
a zamontowałem niedawno pod siedzeniem pasażera ale funkconalności szczerze powiem nie zabardzo testowałem nie jest zbyt głęboki jakiś atlas, mapa, gazety raczej nic większego przy hamowaniu nie wysuwa się bo blokuje się na prowadnicy to znaczy żeby wysunąć trzeba trochę z przodu unieść do góry ogólnie nie przeszkadza i nie hałasuje a może czasem się przyda

qba1983
08-03-07, 18:56
czasem sie przydaje, ja jestem zadowolony(zawsze jakas kolejna skrytka)
wielkosc to A4(wkladasz papier do drukarki 500szt i po skrytce :d )
glowna wada to ze za malo sie wysowa, i jak ci cos wpadnie dalej to trzeba lapsko wpychac pod fotel :(

tak czy siak - kupuj

reXio
08-03-07, 21:57
atlas / mapa to palmtop z ktorym sie jedzie jak warzywo do celu :D

Ale fakt faktem ze jakbym mial to bym sie cieszyl ale wozilbym tam co najwyzej powietrze :D

Damiano
09-03-07, 00:11
Powiedzcie ile taka przyjemność kosztuje ?? Dodatkowy schowek by mi się przydał ;)

Jacek,
09-03-07, 07:17
ok 60zł

Damiano
09-03-07, 09:39
Dzięki za odp ;) Rozumiem, że jest do nabycia w ASO ?? A czy pod fotel kierowcy też można taki schowek dokupić ?? Pozdrawiam :)

ralfox
09-03-07, 13:38
mnie właśnie też bardziej interesuje schowek pod siedzieniem kierowcy, czy ten od pasażera, można spokojnie załoźyć na druga stronę ?

ps2039
09-03-07, 13:53
mnie właśnie też bardziej interesuje schowek pod siedzieniem kierowcy, czy ten od pasażera, można spokojnie załoźyć na druga stronę ?

generalnie nie było w oryginale schowka pod siedzeniem kierowcy, jednak wydaje mi się że bez problemu można zaadaptować ten od strony pasażera :)

tomi
09-03-07, 14:51
przez 3 lata nic nigdy w nim nie trzymalem, nie warto wydawac pieniedzy

Mystek
09-03-07, 16:00
Ja tam odswiezacz powietrza trzymam jedynie ...

Wanios
09-03-07, 18:18
Witam!

Ja mam ruby atlas formatu A4, pasuje w to miejsce jak ulał. Jak mówili przedmówcy - jest płytki i mało się wysuwa, jednak wolałbym go mieć niż nie mieć :)

Pozdrawiam
Wanios

Cairo
09-03-07, 19:04
Ja trzymam w nim jakies plany miast, latarkę, śrubokręty, kombinerki, izolacje, złaczki do kabli i pare inny pierdół, używam go bardzo czesto, dla mnie przydatny. Ogólnie jestem fanem schowków, także nawet z popielniczki zrobiłem schowek :)

qba1983
09-03-07, 23:33
generalnie nie było w oryginale schowka pod siedzeniem kierowcy, jednak wydaje mi się że bez problemu można zaadaptować ten od strony pasażera
no po mojemu to nie bardzo sie da... chya ze nie masz podnoszonego siedzenia, pod fotelem kierowcy jest taki "pałąk" i tam raczej nie podejdzie taka szuflada