PDA

Zobacz pełną wersję : Siłownik do klapy bagażnika żeby można było sterować pilotem

sensible
07-03-07, 15:54
Witam mam prośbę mam hondę civic 1,5 114Km 98r chciałem ostatnio uprościć sobie życie i zamontować otwieranie tylnej klapy bagażnika na pilota wszystko by było dobrze ale się okazało że nie ma tam miejsca na taki normalny siłownik i że jest potrzebny jakiś specjalny jeśli ktoś zna sprawę to proszę o info gdzie można coś takiego nabyć

aZZMo
07-03-07, 20:50
siłowniki klapy dostaniesz wszędzie ale musi byc taki przynajmniej 30 kg polecam looknąć na allegro

sensible
09-03-07, 08:58
Coś tam znalazłem zobaczymy jak kupię co da się z tego zrobić myślę że będzie Ok

[ Dodano: Wto 03 Kwi, 2007 ]
Jestem ponownie pojawił mi się inny problem kupiłem siłownik ale nie bardzo wiem gdzie go zamontować nie ma tam miejsca gdzie by można było go przykręcić , proszę o jakieś info może ktoś już z tym walczył CIVIC 5D 98r.

[ Dodano: Czw 19 Kwi, 2007 ]
Trochę nie miałem czasu pobawić się tym siłownikiem ale w poprzedni weekend przysiadłem do niego nawet miejsce się znalazło po małych przeróbkach ;) , ale teraz pojawił się nowy problem już kolejny :bicie: siłownik nie ma siły żeby odciągnąć do końca spust zamka ma ktoś może na to patant, albo jak sprwdzić czy nie jest to wina siłownika. Kupiłem najdroższy na allegro od szumoo super sprzedawca niby ludzie sobie chwalili, ale to tylko chińszczyzna nigdy nic nie wiadomo.