Zobacz pełną wersję : Czarny dach w srebrne coupe?
Zastanawiam sie nad czarnym dachem w moim coupe 6g srebrnym ... przerabial ktos ten temat jak to moze wygladac, albo moze ktos ma jakas fotke...
nie wiem jak by to wygladalo w 6 genie ale widzialem w E46 i w VW beetle i bylo kozacko wiec nie wykluczone ze i tu bedzie dobrze stroilo. p.s. pozatym to rowniez zalezy od pozostalych modow jakie masz lub zamierzasz zrobic ;)
Będzie super ale bez maski i nie polysk i nie metalic.
mam czarne felgi 17 pół blysk, ciemne szyby, i z calego samochodu zostawilem tylko czarne klamki... ale wiesz jak caly samochod jest metalic to dach mat moze odbiegac zupelnie tak moj lakiernik mowil ... wiesz ja nie ide w styl jaskrawe kolory i wogole , wydaje mi sie ze do srebrnej karoseri to nie pasuje... to robie czarny ale moze pół blysk :)
Tu na forum widziałem białe coupe Vgen z czarnym dachem i wygląda świetnie, więc na srebrnym też bedzie ciekawie.
Będziesz malował? Może folią obklej, zawsze jak Ci się znudzi mozesz ją zerwać. :D
polecam okleić folią 3m, bardzo łatwo się nią okleja
powiem ci tak moja siostra ma firme reklamowa nie jest problem okleic, problem jest jak pozniej to zerwiesz .... ;) a jak myslicie o klapie i maska tez czarna czy lipa bedzie ? moze sama lotke czarna kur... zamota :)
Okleina to dobry pomysł-i zostałbym przy samym dachu-siostra niech ci zrobi projekt:o coś ala VT
problem jest jak pozniej to zerwiesz Miałem na myśli tą folie termoplastyczną do oklejania aut.
thompson17
12-05-11, 17:31
a oby zerwie sie to faktycznie bez uszczerbku na lakierze?
już głupia naklejka potrafi"odparzyć" lakier...
tak mówi się o obklejaniu aut tą folią, ale czy ktoś już testował zrywanie tego np po roku?
tak zrywalem z nie jednego samochodu jest lipa nie wrocisz do orginalnego lakieru napewno po paru latach ...
za kilka lat to pewnie spylisz ta honde wiec nie bedziesz sie przejmowal czy folia zejdzie z lakierem czy bez :D heheh a co do maski i klapy to bym sobie odpuscil. sam dach w zupelnosci wystarczy :)
tez tak mysle przerobilem delikatnie zdjecia i dach siada idealnie .. dam foty po malowaniu ocenicie