Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pytanko o zderzak

Ekard
05-03-07, 15:57
Witam.

Mam zamiar pójść w stronkę JDM i wymienić przedni zderzak na serie.
I nie miałbym problemu gdybym nie miał tak pomalowanego samochodu.
A że przemalowanie całego samochodu nie wchodzi wgre, bo koszta za duże, to pytanko czy myślicie że seryjny zderzak (+ dokładka od vti w poźniejszym terminie) będzie pasował do tego malowania?

Może ktoś zrobi VT ??

Tutaj fotka:
http://i94.photobucket.com/albums/l95/ekard82/034.jpg

pezet86
05-03-07, 16:07
mi sie wydaje ze tak gozej moze sama seria ale z dokladka juz lepiej

MartinS
06-03-07, 07:55
myśle że spokojowo, tylko zderzak masz taki fikuśny progi seryjne chyab wiec seryjny zderzak bedzie pasował a jak bedzie jeszcze dokłądka to bedzie git...

tieesto
06-03-07, 21:29
z dokładką będzie ładnie!

nogood
07-03-07, 20:14
włala! ;)
wprawdzie dokladka to chyba nie od vti. ale lepiej bylo taką zakryć tamto straszydlo :hinczyk: bez urazy oczywiscie; anyway widze ze idziesz w dobrym kierunku, ciekawie sie zapowiadają plany :agent: ;)

http://img339.imageshack.us/img339/6595/civvt1kb2.jpg

Gibon
07-03-07, 20:25
ooooooooooooo
i to zdecydowanie lepiej wygląda

pezet86
07-03-07, 21:49
oooo stary teraz to mi sie to podoba bardziej niz ten twoj :d

Ekard
08-03-07, 09:13
włala! ;)
wprawdzie dokladka to chyba nie od vti. ale lepiej bylo taką zakryć tamto straszydlo :hinczyk: bez urazy oczywiscie; anyway widze ze idziesz w dobrym kierunku, ciekawie sie zapowiadają plany :agent: ;)

Obrazek (http://img339.imageshack.us/img339/6595/civvt1kb2.jpg)

No jesteś miszcz!

Więc jednak zmienie zderzak wygląda ok.
Teraz tylko się zastanawiam, jak i czy malować progi i wloty powietrza, czy zrobić tak jak tu u ciebie czy raczej to małe wloty też na czarno i czy dokładke z progami to na zielono czy nie?
No i czy tylne chlapacze spowrotem przywrócić do orginalnego koloru czarnego.

Chyba się też będe musiał pobawić w VT i sprawdzić jak to będzie wyglądać w różnych setupach. No i dołożyć amberki i może klosze przednie na takie cleary, bo jeden to i tak u mnie się kwalifikuje do wymiany, troche już słabo świeci.

Jeszcze raz dzięki!

Matey
08-03-07, 09:38
progi i dokladke zostaw czarna i chlapacze tez czarne...

Ekard
27-03-07, 17:51
Odświerze temacik bo zderzak już czeka i dokładeczka też już w drodze więc trzeba się zdecydować jak pomalować zderzak.

Dokładeczka, progi i chlapacze będą czarne. Teraz tylko pytanie czy malować te wloty powietrza w zderzaku?

Czy zostawić tak jak w tym VT co powyżej, czy miejsca na halogeny też dać czarne, czy może cały zderzak na zielono? Chociaż cały zielony zderzak to chyba jednak mi nie pasi.

Może w przyszłości będą halogeniki, ale to już musi troche poczekać.

Więc pomóżcie w wyborze.
:brawo3:

Lcfr
27-03-07, 18:07
miejsca na halogeny=czarne

Qukie
27-03-07, 19:58
miejsca na halogeny=czarne
główna kratka zresztą też

pezet86
27-03-07, 21:21
mi sie zdaje ze tak jak na vt bo tak to sie jakos zgrywa a jak te male wloty pomalujesz to tak bedzie nadźbane w ciapki jakos

nogood
27-03-07, 22:00
moim zdaniem jak na VT z tym malowaniem...
a później jak najszybciej halogen; a kierunki bym zrobil clir i przód z glowy;
następnie zmiana felgi, tł. końcowego i zglebowanie jeszcze z 5 - 10, lusterka a'la sponn ;) i autko jak z obrazka

gool
04-04-07, 10:46
kto mi da jakies insrtukcej jak sciagnac przedni zderzak zeby go nie uszkodzic??