Zobacz pełną wersję : Pytanko o zderzak
Witam.
Mam zamiar pójść w stronkę JDM i wymienić przedni zderzak na serie.
I nie miałbym problemu gdybym nie miał tak pomalowanego samochodu.
A że przemalowanie całego samochodu nie wchodzi wgre, bo koszta za duże, to pytanko czy myślicie że seryjny zderzak (+ dokładka od vti w poźniejszym terminie) będzie pasował do tego malowania?
Może ktoś zrobi VT ??
Tutaj fotka:
http://i94.photobucket.com/albums/l95/ekard82/034.jpg
mi sie wydaje ze tak gozej moze sama seria ale z dokladka juz lepiej
myśle że spokojowo, tylko zderzak masz taki fikuśny progi seryjne chyab wiec seryjny zderzak bedzie pasował a jak bedzie jeszcze dokłądka to bedzie git...
z dokładką będzie ładnie!
włala! ;)
wprawdzie dokladka to chyba nie od vti. ale lepiej bylo taką zakryć tamto straszydlo :hinczyk: bez urazy oczywiscie; anyway widze ze idziesz w dobrym kierunku, ciekawie sie zapowiadają plany :agent: ;)
http://img339.imageshack.us/img339/6595/civvt1kb2.jpg
ooooooooooooo
i to zdecydowanie lepiej wygląda
oooo stary teraz to mi sie to podoba bardziej niz ten twoj :d
włala! ;)
wprawdzie dokladka to chyba nie od vti. ale lepiej bylo taką zakryć tamto straszydlo :hinczyk: bez urazy oczywiscie; anyway widze ze idziesz w dobrym kierunku, ciekawie sie zapowiadają plany :agent: ;)
Obrazek (http://img339.imageshack.us/img339/6595/civvt1kb2.jpg)
No jesteś miszcz!
Więc jednak zmienie zderzak wygląda ok.
Teraz tylko się zastanawiam, jak i czy malować progi i wloty powietrza, czy zrobić tak jak tu u ciebie czy raczej to małe wloty też na czarno i czy dokładke z progami to na zielono czy nie?
No i czy tylne chlapacze spowrotem przywrócić do orginalnego koloru czarnego.
Chyba się też będe musiał pobawić w VT i sprawdzić jak to będzie wyglądać w różnych setupach. No i dołożyć amberki i może klosze przednie na takie cleary, bo jeden to i tak u mnie się kwalifikuje do wymiany, troche już słabo świeci.
Jeszcze raz dzięki!
progi i dokladke zostaw czarna i chlapacze tez czarne...
Odświerze temacik bo zderzak już czeka i dokładeczka też już w drodze więc trzeba się zdecydować jak pomalować zderzak.
Dokładeczka, progi i chlapacze będą czarne. Teraz tylko pytanie czy malować te wloty powietrza w zderzaku?
Czy zostawić tak jak w tym VT co powyżej, czy miejsca na halogeny też dać czarne, czy może cały zderzak na zielono? Chociaż cały zielony zderzak to chyba jednak mi nie pasi.
Może w przyszłości będą halogeniki, ale to już musi troche poczekać.
Więc pomóżcie w wyborze.
:brawo3:
miejsca na halogeny=czarne
miejsca na halogeny=czarne
główna kratka zresztą też
mi sie zdaje ze tak jak na vt bo tak to sie jakos zgrywa a jak te male wloty pomalujesz to tak bedzie nadźbane w ciapki jakos
moim zdaniem jak na VT z tym malowaniem...
a później jak najszybciej halogen; a kierunki bym zrobil clir i przód z glowy;
następnie zmiana felgi, tł. końcowego i zglebowanie jeszcze z 5 - 10, lusterka a'la sponn ;) i autko jak z obrazka
kto mi da jakies insrtukcej jak sciagnac przedni zderzak zeby go nie uszkodzic??