Zobacz pełną wersję : Kolejne pytanie odnosnie obd2
Witam. Nie wiem czy znacie sprawe ale wkladam do civa z 93r d15z6 z 99r wiec obd2b ale wiazke do niego mam na obd2a, ktorej nie umiem przerobic. Teraz mam pytanie czy jakbym kupil przejsciowke z obd2a na obd1 i kompa na obd1 i podlaczyl to wszystko do tego silnika to wszystko dzialaloby jak nalezy? Mowie tu np o 3 stopniowym vtecu i ogolnie o tym, zeby silnik dzialal normalnie a nie np. w trybie awaryjnym... ?
Mowie tu np o 3 stopniowym vtecu
a co to jest??
a co to jest??
a to bywa w silnikach D15Z6
No dobra bywa bywa ale bedzie dzialac czy nie ziomki ?
to żeś se swapa wybrał chłopaku, myśle że ciezko będzie Ci znaleść odpowiedz na to pytanie bo to raczje mało popularne mody....ale może sie myle...
No mialo byc pieknie ale teraz sie dopiero okazuje, ze swap z dupy...
jak już mówiłem na pw da się to podłączyć, ale nie na sucho bez auta, ani przez internet :afro:
Jaki komputer OBD1 chcesz podłączyć?
Emg no wiem, moze Ci sie nudzi i masz 2 dni wolnego czasu? :)
Elmer nie wiem jaki, p28 ? W sumie obojetnie, byle dzialalo jak cos :)
Najchetniej to bym poprostu kupil wiazke obd2b ale nigdzie nie ma...
Witam. Nie wiem czy znacie sprawe ale wkladam do civa z 93r d15z6 z 99r wiec obd2b ale wiazke do niego mam na obd2a, ktorej nie umiem przerobic. Teraz mam pytanie czy jakbym kupil przejsciowke z obd2a na obd1 i kompa na obd1 i podlaczyl to wszystko do tego silnika to wszystko dzialaloby jak nalezy? Mowie tu np o 3 stopniowym vtecu i ogolnie o tym, zeby silnik dzialal normalnie a nie np. w trybie awaryjnym... ?
Drobna uwaga, D15Z6 nie jest 3 fazowy ;) 3 fazowy jest D15B w JDM
Hmm bardzo mozliwe. Bylem pewien, ze d15z6 juz to ma. Ale zawsze moge sie mylic :) Zalatw mi wiazke :)
moze zapytaj mackaxxxxxxxx moze ma
Pytalem Macka, pytalem u hondatanio, podzwonilem po gosciach z allegro. Szukalem na zagranicznych forach. Pytalem u mnie w sklepach czy nie moga sprowadzic. Bylem na dwoch szrotach. Narazie mi sie skonczyly pomysly. Gdyby ktos z Was sie spotkal moze na jakims szrocie albo slyszal, ze jest taka wiazka gdzies do sprzedania to rezerwujcie i dajcie znac jak najszybciej. Z gory dzieki :) Juz sie nie moge doczekac VTEC'a :)
[ Dodano: Sob 10 Mar, 2007 ]
Wiazka przerobiona we wlasnym zakresie. Nie taki diabel straszny :) Mozna zamykac. Pozdro