Zobacz pełną wersję : stabilizator z em1 do ej6?
mam pytanie da sie zalozyc stabilizator przod i tyl od em1 do ej6? mowie jak by przekladac razem z obejmami i lacznikami ?
skolopendra
08-05-11, 14:44
pakuj od mb67
pakuj od mb67
Ehe szczególnie przedni :) razem z wózkiem, maglem i wahaczami dolnymi bo inaczej to sobie będzie mógł wpakować najwyżej w dupę :D
a od em1 nie podejdzie ?
Oczywiście, że podejdą, zarówno przód jak i tył bez żadnych dodatkowych przeróbek, EM1 to takie same staby jak EK4, całkowicie p&p, z przodu nawet łączników nie musisz zmieniać. Wystarczy sam stab z mocowaniami do budy i gumami.
Na tył potrzebujesz komplet z łącznikami i mocowaniami do budy.
Jak masz możliwość kupna tego kompletu to się nie zastanawiaj.
bo inaczej to sobie będzie mógł wpakować najwyżej w dupę
hahaha... przepraszam ale musialem :D
zeby nie robic spamu to odpowiem tak jak wyrzej spychu masz mozliwosc to bierz od em1 :)
wlasnie mam dojscie do takich stabilizatorow wiec biore mam nadzieje ze beda ok tylko jak z mocowaniem lacznika w wachaczu tylnim ;/ jedno pytanie kupilem orginalna rozpórkę od em1 i nie mam mocowania na nie :/ sa dziury pod konserwacja czy trzeba wiercic?
skolopendra
09-05-11, 10:19
czy trzeba wiercic?
tak
GISUS przeciez napisalem, ze te staby sa calkowicie p&p, bez zadnych dodatkowych modyfikacji.
Z tylu w wahaczu sa miejsca pod lacznik :)
no to super... jedyny problem mam z rozorka bo chyba musze wywiercic w kopule
chodzi o dolna tylna rozporke? jesli tak to z tego co mi wiadomo to ja przykreca sie na sruby mocujace wahacz poprzeczny do budy, jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi :) a w samym wahaczu jedni maja otwory na lacznik staba a inni nie i z tym roznie bywa, ja np. mam
nie nie rozporka przod gora ... jest problem bo em1 wystaja sruby z kopol a u mnie nie;/
Przód góra to standard, że nie ma otworów pod rozpórkę.
We wszystkim poza EK4 i EM1 trzeba wiercić dziury jak chcesz założyć OEM.