Zobacz pełną wersję : Opaski na zarówki H4
Witam
zapewne to bedzie jakichs syf, jak to na allegro. Logiczne racej, ze za 20zl nie da sie skombinowac soczewek, ale czy ktos ma zdjecie lub spotkal sie z tymi oprawkami w realu?
ciekaw jestem jak to wyglada, i przede wszystkim czy to bezpieczne?
http://motoallegro.pl/item166797756_opaski_ringi_na_zarowki_angel_eyes_h 4_tuning.html
pozdrawiam, szukalem!!!
podlatuje mocna wiocha :agent: pewnie suki by sie przyczepiały tak jak na bańki ...
zły pomysł :bicie:
Moim zdaniem te opsaski są "pojechane" :afro: zapewne nie dadzą takiego efektu jak tam to na allegro na zdjęciu pokazali ;) :szukaj: szukaj czego innego :aloha:
sajmon1100
28-02-07, 13:40
kapa roku panowie -mialem to kiedys...
wszystko ok tylko nieswieci tak mocno jak na obrazku ,a druga sprawa swieci przez 2-3 minuty po zgaszeniu swiatel,,,
hehe masakra :blee: tuning ze sklepu "wszytko po 1zl" !!
a do czego to ma sluzyc ?
to chyba takie imitacje lamp z ringami ;)
żeby blachary urywały klamki :d
Laser_1985
17-05-07, 23:57
he he .. kumpel ma sklep z takimi różnymi pierdołkami .. założył do CRXa te "ringi" i mu się stopiły na żarówkach a teraz ma przyciemniane klosze od środka ... ;-)
Hehe ... witam!!! To ja mam przyciemniane klosze od środka... super efekt :d :d :d Jednak zaczerpnełem informacji na ten temat i już wiem co zrobiłem źle. Trzeba podejść do sprawy od strony bardziej filozoficznej jak to zrobił wynalazca tego cuda. Zakładająć oringi trzeba je wcisnąć tak mocno aby nawet troszeczke nie stykały się ze szkłem żarówki. Wtedy bedzie spoko.... Efekt taki sobie, ale koszty też niewielkie... :)