Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Angel Eyes i brak postojówek

tuszok3
28-02-07, 12:42
kupiłem auto które ma założone takie lampy z przodu http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=167651784&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
problem polega na tym że ringi nie świecą a dokładniej kostka od postojówek jest nigdzie nie podłączona a co gorsza nie ma jej gdzie podłączyć bo z lampy wychodzą tylko dwie kostki (jedna do świateł drogowych a druga do świateł mijania) próbowałem rozebrać jedną lampę ale one są klejone i nie bardzo mi się to udało. może ktoś podłączał takie lampy i wie jak powinno być to zrobione. albo może ktoś sie orientuje co ja powinienem zrobić w tej sytuacji?????

jeśli nikt mi nie pomoże to we wtorek mam wolne więc kupię opalarkę, jakiś dobry klej do lamp i biorę się za robotę bo postanowiłem że muszę to zrobić !!

Romi
28-02-07, 14:53
wywal te lampy na smietnik i kup sobie orginały. Te badziewne chinski ringi i tak Ci sie szybko przepala jesli je nawet podłaczysz :/

ceelx
28-02-07, 15:02
od ringow powinny wychodzic kable luzem

tuszok3
01-03-07, 00:32
u mnie nic nie wychodzi. widocznie ktoś coś zrypał jak podłączał ale ja to naprawię ;)

majchas
07-11-08, 09:59
zeby nie zakladac nowego tematu... w prawej kostce od pozycyjnych w mojej HB Vgen byly 3 kable, podlaczylem lampe (angel eyes) i wszystko smiga ok, ale podlaczajac lewa (sa tam tylko 2 kable w kostce) i podlaczajacc wszystko tak jak w prawej, ringi nie swieca... pewien niemily elektryk powiedzial, ze musialem cos skopac, skoro lewe tylne pozycyjne swieci normalnie a przod nie chce... moze ktos mial podobny problem?

pozdrawiam

ceelx
07-11-08, 10:07
zobacz bezpieczniki

majchas
07-11-08, 10:33
bezpieczniki sprawdzone, pozycyjne podlaczane w dwie strony i za kazdym razem nic, wiec albo walnely obydwa ringi na raz, albo jakos prad nie dochodzi... ;/

ceelx
07-11-08, 11:43
ja u siebie nie milem ani jednego problemu z ringami przez caly okres uzytkowanie, tj 2 lata

pirat
07-11-08, 11:44
a jak podlaczysz zwykla zarowke oryginalna pod przewod idacy do postojowek to zarowka swieci? jak nie masz tej orginalenj postojowki to jakas zarowke na krotko podlacz.