Zobacz pełną wersję : podpórka pod stopę!
Siema,
Zakpiłem taki mały gadżet do autka mianowicie podpórkę pod stopę (takie małe coś co umieszcza się koło pedała sprzęgła). Wcześniej tego nie miałem i pytanie do osób, który może montowały coś takiego jak to zrobić? W oryginale jest dziurka z przyspawaną nakrętką i nie ma problemu, a tutaj?
Z góry dzięki za wszelkie pomysły.
PZDR!
A tutaj jest to samo tylko zrób se dziurkę w wykładzinie. Resztę masz. Poza tym było już o tym ze szczegółowym opisem. Poszukaj pod hasłem podstopnik (podstopnica).
Dokladnie jak pisze mickee. Ja kiedys dokladalem podstopnice w tatowym 5d to wystarczylo przebic sie przez dywan :o i wkrecic sruby
ok!
Dzięki za pomoc!
PZDR!
Dokladnie jak pisze mickee. Ja kiedys dokladalem podstopnice w tatowym 5d to wystarczylo przebic sie przez dywan :o i wkrecic sruby
Sorry za głupie pytanie, ale nie bardzo rozumiem. Czy to oznacza, że są już gotowe otwory do przykręcenia podpórki, czy trzeba w blachę wjechać np blachowkrętem?
Są gotowe. Kupujesz podstopnik i go przykręcasz.
Mam może głupie pytanie ... jak zamontować podstopnicę z VTI do mojego MB2 ??? pod dywanikiem nic nie widzę (otworów) tylko taka czarna mata Co zrobić z tym fantem ???
podnies ta mate do gory az zobaczysz goła blache i tam powinienes miec otwory do przykrecenia. chyba ze masz anglika i masz dziury po prawej:D
Ok. Sprawdzę :) Nie nie mam Anglika tylko MB2 z Polskiego Salonu od pierwszego właściciela ;) więc powinny tam się chować :P Dzięki za podpowiedź !!!
Już jest taki temat o podstopniku z VTi , po co zakładać kolejny jak można tam zadawać pytania i kontynuować temat, za chwilę może znowu ktoś założy jakiś żałosny temat jak to np. zdjąć boczek czy jak odkręcić klamkę.
http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?195425-Podstopnik-z-VTi
bartek_levis
20-01-14, 09:00
Ok. Sprawdzę :) Nie nie mam Anglika tylko MB2 z Polskiego Salonu od pierwszego właściciela ;) więc powinny tam się chować :P Dzięki za podpowiedź !!!
określenie Anglik w przypadku naszych Hond 5D lub aerodeck nawiązuje do kraju produkcji tak dla Twojej wiadomości jeśli nr vin zaczyna się od shh... to produkowane są w Wielkiej Brytanii w fabryce rovera w Swindon (z kąd określenie anglik ) a jhm w Japoni
określenie Anglik w przypadku naszych Hond 5D lub aerodeck nawiązuje do kraju produkcji tak dla Twojej wiadomości jeśli nr vin zaczyna się od shh... to produkowane są w Wielkiej Brytanii w fabryce rovera w Swindon (z kąd określenie anglik ) a jhm w Japoni
Nie jest prawdą jakoby. Anglik to auto produkowane na rynek brytyjski, czyli z kierownicą po prawej stronie. 6 geny produkowane w Anglii nazywane są Angielkami :P
bartek_levis
21-01-14, 06:46
to właśnie napisałem, nie powiedziałem że muszą mieć kierownice po prawicy aby były angielkami, a VI gen tylko w budach MA/MB/MC reszta nadwozi to Japonia i Stany, nie pamiętam ale chyba też kanada.